Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v42)

Tiotusingen gick inte vägen förra helgen då Tyskland har otroligt svårt att hitta tillbaka till formen efter fiaskot i VM. Nu är äntligen ligafotbollen tillbaka och vi har hittat en trippel:

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

20-10-2018 Juventus – Genoa 1 (1.18)

Juventus har inlett säsongen på ett strålande vis med 8 raka segrar! Nu när även Ronaldo kommit igång känns det som att det finns ont om utmanare till Scudetton. Genoa kommer med en förlust i baken och vi tror att det skall mycket till för att dom inte ska få addera en till.

20-10-2018 Huddersfield – Liverpool 2 (1.32)

Liverpool ligger i delad serieledning och har fått en övertygande start på säsongen. Nu gästar man ett av ligans allra sämsta lag som står på tre poäng efter åtta spelade omgångar. Vill Liverpool ha chans på serietiteln iår så är det sånna här matcher man måste vinna!

21-10-2018 Kalmar – Norrköping 2 (1.82)

Norrköpings guldchanser ska nog ses som krossade. Men man spelar fortfarande för att behålla en Europaspels-plats. Laget är obesegrade i elva raka matcher och mot ett formsvagt Kalmar med mer eller mindre noll att spela för så räcker motivationen till en vinst!

 

Totalodds: 2.83

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 917 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida