Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v43)

Tiotusingen gick inte hela vägen i helgen då Juventus inte mäktade med mer än 1-1 hemma mot Genoa, medans Liverpool och Norrköping gjorde sitt. Denna vecka har vi hittat en dubbel, med två riktigt formstarka lag, från Premier League och Allsvenskan.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

27-10-2018 Dalkurd – Häcken 2 (1.38)

Häcken har bara en förlust på de fjorton senaste matcherna. Man är nu med och slåss om medaljerna. Dalkurd kämpar i andra delen av tabellen och har sex poäng upp till säker mark. Här är det klassskillnad och Häckens offensiv är just nu den starkaste i ligan. 

28-10-2018 Crystal Palace – Arsenal 2 (1.91)

Arsenal har tio raka segrar i alla turneringar, varav sju i ligan. Nye tränaren Emery har verkligen fått igång laget och framförallt toppduon Lacazette/Aubameyang som öser in mål. Crystal Palace är en besvikelse såhär långt i ligan och man kommer inför mötet med Arsenal med tre raka förluster i bagaget. 

Totalodds: 2.64

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 818 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida