Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v44)

Tiotusingen gick åt skogen förra helgen då Arsenal sent släppte in 2-2 på straff mot Crystal Palace. Häcken gjorde i alla fall sitt med en stabil 5-0 vinst. Denna vecka satsar vi (lite riskabelt) på en singel som vi tycker fått ett alldeles för hög odds av Betsson!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Singel:

04-11-2018 SD Eibar – Deportivo Alavés 2 (3.80)

Deportivo (med Guidetti fast på bänken) har chockat i årets La Liga och ligger just nu tvåa, efter Barcelona, i tabellen! Man har bland annat vunnit över Real Madrid och har tre raka vinster i bagaget. Eibar hittar vi på plats femton i tabellen och man åkte senast på en storförlust med 4-0 mot Celta Vigo. Tabellplacering och form gör att vi tycker Deportivo känns väldigt spelbart. 

Totalodds: 3.80

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1400 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida