Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v45)

Tiotusingen gick förra veckan all in på Deportivo Alavés, men efter en tidig utvisning för Alavés lyckades Eibar tillslut plocka hem segern som sänkte bettet. Denna veckan är vi som vanligt tillbaka med nya tag!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

10-11-2018 Guingamp – Lyon 2 (1.65)

Lyon är i full fart att slåss om andraplatsen i Franska Ligue 1. Man tappade senast mot Angers men är nu sugna på revansch. Trots fin borta statistik på Lyon så är Guingamp en hård nöt att knäcka på hemmaplan. Man har bara förlorat en gång mot PSG i säsongens första hemmamatch. Vi tror dock på Lyons övertag här.

10-11-2018 Genoa – Napoli 2 (1.54)

Genoa släppte senast in fem mål mot Inter, detta indikerar problem bakåt. Napoli har dock imponerat den senaste tiden. Inte minst med två oavgjorda resultat mot PSG i Champions League. Vi tror att Napolis fina offensiv kommer leverera och att formsvaga Genoa får svårt att stå emot.

Totalodds: 2.54

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 770 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida