Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v46)

Tiotusingen gick efter en period med dåliga resultat äntligen in igen och vi ligger  fortfarande en del plus. Nu är det återigen landslagsuppehåll och spel i Nations League. Det är ont om godbitar till helgen och därför har vi satsat på två landslag som annars kanske inte får så mycket spel.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

17-11-2018 Azerbajdzjan – Färöarna 1 (1.66)

Vi ska vara ärliga med att vi inte har nån vidare koll på något av lagen i denna dubbel mer än vad tabell och statistik avslöjar. Men Azerbajdzjan har inte förlorat på de fyra senaste landskamperna och i Nations League-spelet besegrade man lördagens motståndare Färöarna med 3-0 på bortaplan. Azerbajdzjan har möjlighet att nå förstaplatsen i tabellen och lär ge allt för att nå den.

17-11-2018 Malta – Kosovo 2 (1.46)

Kosovo är ett ungt fotbollslandslag, men man har redan börjat ta skalper runtom Europa. Man har sex raka matcher utan förlust och toppar sin Nations League tabell. Malta o andra sidan hittar vi längst ner i samma tabell och den lilla ö-nationen förlorade första mötet på bortaplan mot Kosovo. Vi tror även man förlorar på hemmaplan mot ett Kosovo som ser sin chans att klättra i Nations League-tabellsystemet.

Totalodds: 2.42

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 712 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida