Trading

Böcker om trading

 

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus)

Det enklaste sättet att bli rik på är att lära sig av de personer som faktiskt är rika. Att ta efter deras tips och trix och lära sig av deras misstag, så du slipper göra dom själv. Genom att ta till dig dessa lärdomar får du ett försprång till en bättre ekonomi. Det finns ofantligt många böcker om ekonomi, men nedan följer en lista på de böcker vi rekommenderar för att lära sig mer om privatekonomi, sparande och aktiehandel. Allt för att du ska maximera din inkomst.

Tradingguiden

2CCC8459-0167-4215-92DB-7BB84FDC94CF

Denna bok, skriven av Jonas Bernhardsson, berör egentligen alla områden inom trading, sparande och investeringar på finansmarknaden. Vill du lära dig om olika typer av värdepapper, teknisk och fundamental analys så är denna rätt för dig! Den är kul att läsa , och fungerar samtidigt som ett uppslagsverk , oavsett om du ska daytrada eller bara handla lite med aktier. Vi på Cashbloggen rekommenderar alla som rör sig på finansmarknaden att läsa och äga denna bok!

 

Köp den hos Bokus här

 

Pengar

 

 

 

%d bloggare gillar detta: