Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v47)

Tiotusingen är åter inne i en bra fas med två raka vinster, efter att blåbärsnationerna Azerbajdzjan och Kosovo vann bekvämt i respektive möte. Nu är Nations League över för denna gång och vi fokuserar återigen på ligafotbollen. Nedan hittar du veckans spel.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

24-11-2018 SD Eibar – Real Madrid 2 (1.54)

Real har tillslut vaknat efter den usla inledningen på säsongen och man har nu fyra raka vinster. Nya tränaren Solari har fått tillbaka vinnarmentaliteten och ska man inte tappa möjligheten till ligatiteln i år så bör man inte låta Barcelona rycka ifrån mer i toppen. En vinst mot Eibar är ett måste.

24-11-2018 Everton – Cardiff 1 (1.44)

Everton har den senaste perioden sett riktigt bra ut och fick senast ett oavgjort resultat med sig hem från Stamford Bridge. Cardiff vann senast mot ett Brighton som tidigt fick en man utvisad, men ligger fortfarande under strecket. De flesta experterna är eniga om att Cardiff åker ur Premier League iår och borta mot Everton bör man få det svårt.

Totalodds: 2.22

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 609 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida