Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v48)

Tiotusingen tappade förra veckan när Eibar fullständigt spelade ut Real Madrid på hemmaplan. Så är det i betting, denna vecka tar vi nya tag med en fin italiensk doppio!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

01-12-2018 Fiorentina – Juventus 2 (1.60)

Fiorentina utgår från nionde plats i tabellen mot ett överlägset Juventus på första plats. Formen speglar tabell-placeringarna och den enda hotet vore att Fiorentina löser ett lika resultat. Vi tror dock inte på detta, utan på att Juve skall fortsätta sin vinststreak och knipa 3 poäng!

02-12-2018 Chievo – Lazio 2 (1.48)

Chievo tar sig denna söndag an Lazio på hemmaplan! Hemmalaget förvånade förra omgången mot Napoli med ett 0-0 resultat, trots detta ser vi inte att Chievo kan stoppa Lazio. Örnarna från Rom har tagit poäng i de fyra senaste matcherna, vi tror att detta kommer utökas med en vist på söndag.

Totalodds: 2.37

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 685 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida