Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v49)

Tiotusingen var ett mål ifrån vinst förra helgen då Lazio, trots stor press, inte lyckades stjäla alla tre poäng mot Chievo. Denna vecka var det svårt att hitta bra odds, så därför har vi siktet inställt på en singel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Singel:

08-12-2018 Leicester – Tottenham 2 (2.03)

Tottenham har, med undantag av derbyförlusten mot Arsenal, spelat riktigt fin fotboll den senaste tiden och har placerat sig på en tredje plats i ligan. Senast städade man av Southampton med 3-1. Leicester lyckades inte slå tabelljumbon Fulham i veckan och med sin skyttekung Vardy skadad tror vi att man får det svårt mot Kane och kompani.

Totalodds: 2.03

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 515 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida