Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v50)

Tiotusingen gick vägen i helgen då Tottenham stod för en stabil insats och tvålade till Leicester med 2-0. Nu riktar vi fokus mot den andra delen av norra London för veckans tipp.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

15-12-2018 Hannover 96 – Bayern München 2 (1.26)

Hannover, som kämpar för fullt för att säkra kontraket i Bundesliga tar sig an Bayern München på hemmaplan på lördag. Bayerns form är på upptakt, vilket behövs om man skall knappa in på Dortmunds ledning. Baserat tabell, kvalité och Bayerns tilltagande form ser vi inget annat än en bayersk vinst på lördag.

16-12-2018 Southampton – Arsenal 2 (1.95)

Arsenal har nu 21 (!!!) raka matcher utan förlust. Senast satt segern mot Huddersfield långt inne, men i slutet av matchen kunde succévärvningen Torreira avgöra med en cykelspark. Southampton ser ut att få kriga för att behålla sin Premier League plats denna säsongen, så som man hitills spelat. Det är för stor klasskillnad här och ”Gunners” ska vinna trots bortaplan.

Totalodds: 2.46

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 730 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida