Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v51)

Tiotusingen gick inte vägen förra helgen då Arsenal chockartat föll mot bottenlaget Southampton. Nu vill vi avsluta året starkt och har hittat en fin dubbel på årets näst sista tipp! God Jul från Cashbloggen!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

22-12-2018 Cardiff – Manchester United 2 (1.61)

United har tillslut sparkat Mourinho efter en katastrofal höst. Istället har man plockat in ”super-sub Solskjaer” som temporär tränare. Ett spelmässigt uppsving brukar alltid komma i samband med ett tränarbyte och vi tror att vi kommer få se en ny-motiverad trupp med Pogba i spetsen. Senast Solskjaer var i England tränade han just Cardiff. Det lär inte heller vara en nackdel.

23-12-2018 Valencia – SD Huesca 1 (1.39)

Valencia tar på söndag emot La Liga’s bottenlag Huesca hemma på Mestalla. Besökarna har endast vunnit en av 16 matcher, och kammat hem 8 poäng sedan seriestart. Valencia har endast förlorat två av sina 9 senaste matcher. Valencia är helt klart det starkare laget, det med ett hemmastöd gör att vi förutspår vinst på söndag!

Totalodds: 2.24

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 620 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida