Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v52)

Tiotusingens föregående vecka slutade i vinst! Manchester firade Mourinhos sorti med en tung 5-1 seger och Valencia gav oss ett nervigt avslut med ett avgörande mål i 94e minuten! Tiotusingen har haft ett fantastiskt år med hela 22% plus! Nu står vi inför årets sista speltips, då vi ämnar avsluta explosionsartat bjuder vi på en riktig nyårs-raket i form av en trippel! God fortsättning och Gott Nytt år önskar vi på Cashbloggen!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

29-12-2018 Rangers FC – Celtic FC 2 (1.96)

Äntligen dags för ännu en ”Old Firm” på Ibrox Stadium i Glasgow. Celtic har vunnit de tre senaste mötena rivalerna emellan och Rangers har inte tagit hem en seger mot Celtic sedan 2012. Rangers har visat sig starka på hemmaplan denna säsong, detta med att en del skador i Celtics trupp väger upp mot kvalitetsskillnaden mellan lagen. Trots detta tror vi att Celtic med sin tilltagande form kommer plocka hem vinsten på lördag!

29-12-2018 Tottenham – Wolves 1 (1.37)

Tottenham är i en riktigt stark form, med vinst de fyra senaste mötena och utan förlust de senaste sju. Wolves lägger sin tro i sitt starka försvar, anfallsmässigt har laget bara gjort 19 mål på 18 matcher. Vi tror att Wolves anfall inte kommer vara några problem för Spurs, och att hemmalaget kommer plocka hem tre poäng på lördag.

29-12-2018 Napoli – Bologna 1 (1.27)

Veckans tredje tips kommer från Neapel, Italien, där Napoli tar emot Bologna i 19e omgången av Serie A. Hemmalaget ligger på andra position i tabellen medan Bologna kämpar på en nedflyttningsplats. Bologna har inte vunnit en Serie A match på 11 omgångar. Med statistiken, ett starkt hemmastöd och en fin form sätter vi pengarna Napoli.

Totalodds: 3.41

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1205 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida