Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v1)

Tiotusingen avslutade 2018 svagt då Rangers bland annat tog sin första derbyseger mot Celtic på sex år. Vi ser fram emot att starta 2019 bättre! Till helgen är det många nationella cuper på schemat och dessa är alltid svårtippade då det är osäkert hur mycket lagen satsar på dom. Därför har vi istället försökt satsa på en av de få ligamatcherna vi kunde hitta.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Singel:

05-01-2019 Real Valladolid – Rayo Vallecano 1 (2.05)

Tolfte placerade Real Valladolid tar emot nittonde placerade Rayo Vallecano. Bortalaget har endast en vinst på bortaplan iår, medans Valladolid sett relativt starka ut på hemmaplan. Vi tror därför att Valladolid står som slutsegrare av dessa två La Liga-nykomlingar.

Totalodds: 2.05

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 525 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida