Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v2)

Tiotusingen startade inte 2019 som vi hade hoppats då ett blekt Valladolid förlorade hemma mot Rayo Vallecano. Nu är dock ligafotbollen tillbaka och vi satsar våra slantar på en Engelsk-Fransk kombo.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

12-01-2019 Leicester – Southampton 1 (2.00)

Leicester har spelat upp sig rejält i ligan och på de fyra sensaste ligamatcherna har man vunnit över Everton, Manchester City och Chelsea, medans man chockerande nog förlorade mot Cardiff. Southampton har en desto svagare trend med endast en poäng på de tre senaste ligamatcherna och laget placerar sig på 18e plats i tabellen. Leicester är det starkare laget och på hemmaplan ska man ta alla tre poäng!

12-01-2019 SC Amiens – PSG 2 (1.15)

PSG förlorade chockerande nog i veckans cup-match mot Guingamp då bortalaget fått med sig tre(!) straffar. I ligaspelet går det desto bättre och man leder tabellen med hela 13 poäng, detta trots två matcher mindre spelade än tabelltvåan Lille. Mot 17:e placerade Amiens lär Neymar och killarna söka revansch för cup-nederlaget.

Totalodds: 2.30

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 650 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida