Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v3)

Tiotusingen blev svekna av Leicester i helgen då hemmalaget, trots en man mer i en hel halvlek, inte lyckades vinna mot bottenlaget Southampton. Nu tar vi nya tag och satsar i helgen på en trippel.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

20-01-2019 Huddersfield – Manchester City 2 (1.16)

Manchester City hakar på Liverpool i titelracet. Man har sedan formsvackan, då man tappade förstaplaceringen i tabellen, tagit fem raka vinster. Borta mot tabelljumbon Huddersfield ska man inte ha några problem alls att ta med sig alla tre poäng hem. Huddersfield har inte vunnit en match sedan 25e November och har sedan dess endast fått med sig ett oavgjort resultat på de tio senaste matcherna.

20-01-2019 Fulham – Tottenham 2 (1.80)

Tottenham får i helgen klara sig utan sin superstjärna Kane. Men möter man ligans sämsta försvar ska det inte spela någon roll för målproduktionen. Tottenham har förutom förra omgångens förlust mot Manchester United (där man nog förtjänade minst en poäng) en fin form. Fulham o sin sida har tre raka förluster och Raneri verkar inte få ordning på sin nya klubb.

20-01-2019 Barcelona – Leganés 1 (1.12)

Barcelona har gjort ett ryck i toppen av La Liga och leder nu ligan med fem poäng. Man har hela tio poäng ner till värsta rivalen Real Madrid. Nu tar man emot 13e placerade Leganés på Camp Nou. I höstas förlorade man bortamötet då man var inne i en formsvacka. Nu ser formen desto bättre ut och på hemmaplan är allt annat än tre poäng en katastrof.

Totalodds: 2.34

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 670 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida