Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v4)

Tiotusingen gick äntligen in förra helgen då Machester City och Barcelona vann bekvämt medans Tottenhams vinst satt inne till sista övertidsminuten! Denna vecka har vi ögonen på den engelska FA-cupen.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

26-01-2019 Shrewsbury Town- Wolverhampton 2 (1.54)

Wolves har imponerat på många denna säsong och placerar sig just efter ”the big six” och Watford i ligan. Det portugisinpererade laget lär hamna på övre halvan i tabellen och deras mål lär nu vara att gå långt i FA-cupen. Man startar troligtvis med en hyfsad elva mot 18e placerade (i League One) Shrewsbury Town och det ska räcka.

26-01-2019 Millwall – Everton 2 (1.74)

Everton har inte riktigt levt upp till förväntningarna denna säsong. Man ligger just nu på elfte plats i ligan, men har endast tre poäng upp till sjundeplatsen. Precis som med Wolves så lär Everton placera sig i ett ”ingemansland” i ligan och därför bör FA-cupen vara högintressant för dom iår. Nu gästar man Millwall som ligger på 19e plats i Championship och även om man vilar några stjärnor så ska man vinna. 

Totalodds: 2.68

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 840 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida