Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v5)

Tiotusingen gick på pumpen i helgen då varken Wolves eller Everton lyckades vinna sina FA-cup matcher mot sämre motstånd. Denna helgen satsar vi på Serie A med ett singelspel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Singel:

03-03-2019 Udinese – Fiorentina 2 (2.20)

Fiorentina stod för en riktig smällkaramell när man i Onsdags slog Roma i Coppa Italia med hela 7-1! Laget är i en riktigt fin form och klättrar uppåt i ligan. I andra delen av tabellen hittar vi Udinese som senast förlorade med hela 4-0 mot Sampdoria. Vi tror att ett formtoppat Fio vinner över formsvaga Sampdoria!

Totalodds: 2.20

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 600 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida