Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v6)

Efter ett 1-1 mellan Udinese och Fiorentina landade Tiotusingen åter igen på förlust. Men vi gråter inte för det! utan kommer tillbaka med en stark dubbel som vi hoppas kommer bryta nedåt- trenden!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

09-02-2019 Fulham – Manchester United 2 (1.67)

United har en fenomenal form och fortsätter vinna under Ole Gunnar Solskjaer.  Fulham har förlorat 5 av 6 matcher under 2019. Sannolikheten att Fulham står emot Manchester United ser vi som mycket liten!

09-02-2019 Bayern München – Schalke 04 1 (1.2)

Bayern tar på lördag emot gästerna Schalke 04 på Allianz arena. Formmässigt så förlitar vi oss på Bayerns hemmastatistik, laget har vunnit fem och spelat lika tre av dom senaste 8 hemmamatcherna. Bortastatistiken för Schalke visar tre förluster, fyra lika och en vinst senaste 8. Vi tror att hemmalaget tar hem detta på lördag!

 

Totalodds: 2.00

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 500 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida