Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v7)

Både Manchester United och Bayern München gjorde jobbet för Tiotusingen förra helgen och vände en dyster trend. Nu drar den Svenska säsongen så smått igång och vi har hittat en intressant kombo på Svenska Cupen.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

16-02-2019 BK Häcken – IK Brage 1 (1.27)

Häcken har blandat och gett på försäsongen men man har ett starkare lag än förra säsongen och har bland annat tagit in Ahmed Yasin som hade en stark lånesejour i laget för några säsonger sedan. Än så länge har man även fått behålla förra årets Allsvenska MVP – Paulinho. Offensiven ser riktigt stark ut och på hemmaplan ska man vinna mot förra årets sexa i Superettan.

16-02-2019 Örgryte IS- Norrby IF 1 (1.55)

ÖIS, som spelar i samma grupp som AIK och J-södra tar sig an Boråslaget Norrby på hemmaplan. Besökarna avslutade förra säsongen svagt, och utan vinst på fem raka så slutade det på en 12e plats. ÖIS har öppnat året med en vinst hemma mot Falkenberg samt ett lika resultat mot Oddevold. Trots Norrbys 3-1 seger mot Gais på hemma plan så tror vi inte att laget rår på Rödblått på Vallhalla IP på lördag.

16-02-2019 AIK – Jönköpings Södra 1 (1.12)

Regerande svenska mästarna AIK tar sig an Superettan-laget J-Södra som med nöd och näppe höll sig kvar förra säsongen. Det är klasskillnad på lagen och inför hemmapubliken vill ”Gnaget” gärna visa att man är minst lika bra som förra årets titelår. Vi tror på en överkörning.

 

Totalodds: 2.20

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 600 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida