Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v8)

Tiotusingen är inne i en bra period med två raka vinster. Svenska Cupen trippeln bjöd inte på några överraskningar och våra tre favoriter AIK, Häcken och ÖIS gjorde jobbet. Denna helg ger vi oss på en engelsk-svensk kombo.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

23-02-2019 Newcastle – Huddersfield 1 (1.85)

Två lag i botten av Premier League gör upp i helgen. Men lagen är inne i helt skilda formkurvor. Newcastle har det senaste fått med sig fina resultat då man bland annat vunnit över Manchester City och kryssat mot årets överraskning Wolves. Man ligger på 16e plats i tabellen och tar emot överlägsna jumbon Huddersfield som endast haft en oavgjord match på de senaste 14, resten är förluster! Hemmaplan, form och motivation gör att oddset på Newcastle är för svårt för att motstå!

24-02-2019 FC Rosengård- BK Häcken 2 (1.09)

Häcken imponerade stort i första omgången av Svenska Cupen då man krossade Brage med hela 5-1! Nu gästar man gruppens förmodade slagpåse – FC Rosengård, som inledde cupspelet med en 3-1 förlust hemma  mot Brommapojkarna. Häcken lär lufta några talanger men bör ändå vinna komfortabelt mot laget från Division 2.

Totalodds: 2.01

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 508 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida