Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v9)

Tiotusingen gick in för tredje helgen i rad efter att både Newcastle och Häcken vunnit komfortabelt! Denna vecka kommer vi tillbaka med en rykande dubbel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

02-03-2019 Brighton – Huddersfield 1 (1.84)

Brighton har ingen imponerande hemmastatistik den senaste tiden, men har ändå vunnit dom sex senaste hemma mot Huddersfield. Senaste vinsten mot Wolves imponerade men annars har det varit tomt på poäng senaste tiden för Hudders. Brighton kämpar för att säkra sin position över strecket, och vi tror att dom kommer bättra på sina förutsättningar på lördag hemma mot Huddersfield.

02-03-2019 Malmö FF- Falkenbergs FF 1 (1.22)

Malmö måste nu vinna för att ta sig vidare till slutspel i Svenska Cupen. Detta plus att Malmö nu är i ”Chelsea-mode” medför att vi ser detta hemma möte som avgjort. Malmö vinner mot Falkenberg på lördag!

Totalodds: 2.24

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 620 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida