Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v10)

Tiotusingen har slagit sitt tidigare rekord på tre vinstgivande spel i rad då vi i helgen satte vårt fjärde raka spel tack vare Brighton och Malmö! Och varför ska det behöva stoppa där? Till helgen går vi för fem raka!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

09-03-2019 BK Häcken – GAIS 1 (1.20)

Häcken är laget som imponerat allra mest så här långt i Svenska Cupen. Nu står man inför ett Göteborgsderby när Superettan-laget GAIS kommer på besök. GAIS har inte imponerat lika mycket och vore det inte för att man blev tilldömda segern mot IFK Göteborg så hade man förmodligen missat slutspelet. Det är stor klasskillnad på dessa lag och hemmaplan-favören gör att vi ser Häcken som storfavorit.

09-03-2019 Chievo – AC Milan 2 (1.59)

Milan har spelat upp sig rejält den senaste tiden och har inte förlorat sen bortamötet mot Juventus den 16e Januari. Man har tre vinster på de fyra senaste matcherna och möter nu ett Chievo i usel form. Laget har fem förluster och två oavgjorda på de sju sista matcherna och man ligger överlägset sist i tabellen med horribla 10 poäng på 26 omgångar. Det blir Serie B för Veronalaget nästa år.

10-03-2019 Sassuolo – Napoli 2 (1.61)

Napoli åkte på en snöplig förlust i toppmatchen mot Juventus förra helgen då man fick en tidig utvisning. Trots utvisningen hade man ett stort spelövertag och laget ser ut att behålla sin andra plats i ligan säsongen ut. Sossuolo o sin sida har dalat i prestation den senaste tiden och vi behöver gå tillbaka till 26e Januari för att hitta senaste trepoängaren. I senaste matchen fick man även sin målvakt utvisad vilket gör att andramålvakten får hoppa in mot Napoli. Vi tror han kommer få en svettig kväll.

Totalodds: 3.07

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1036 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida