Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v11)

Tiotusingen gick (som så många gånger förr) NÄSTAN in förra veckan. Häcken och Milan gjorde sitt, men Napoli underpresterade borta mot Sassuolo som lyckades behålla krysset. Denna vecka har vi hittat två enorma formsvackor som till vår fördel kommer nyttja!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

16-03-2019 FC Schalke 04 – RB Leipzig 2 (2.08)

I Schalkes korttids-streak ser det rött ut, fem raka förluster. Laget har endast vunnit två av sina 11 matcher under 2019 och närmar sig “strecket” med stormsteg. Till råga på allt, så gör inte senaste 7-0 förlusten mot Man City saken bättre. Leipzig är kanske inte i sin bästa form heller,  men bör mot Schalkes undermåliga försvar kunna trycka in minst en balja. Vi tror att Leipzig tar hem vinsten på lördag!

17-03-2019 Fulham – Liverpool 2 (1.31)

Liksom Schalke lyser det rött på Fulham-kontot. Med ynka en vinst på 11 matcher och en tämligen usel form tror vi att laget kommer få svårt att stå emot ett attackerande Liverpool. Då Liverpool jagar på i toppstriden tror vi Fulham får svårt att stå emot på söndag!

Totalodds: 2.72

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 860 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida