Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v12)

Tiotusingen gick i helgen återigen in och det är vårt femte vinstspel på de sex senaste veckorna. 2019 ser ut att bli ett fint år! Nu tar ligorna semester och det är istället dags för EM-kval! Vi har hittat en Lördags-dubbel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

23-03-2019 Georgien – Schweiz 2 (1.68)

Sveriges 8-delsfinal motståndare i VM – Schweiz gjorde en stark höst när man vann sin grupp i Nations League med bland annat VM-bronsmedaljören Belgien i gruppen. Man avslutade gruppspelet med att slå Belgien med hela 5-2! Man har en stark trupp och gästar nu Georgien som visserligen har en bra form (men detta mot blåbärsnationer som Andorra och Lettland). Schweiz får ses som storfavorit trots bortaplan.

23-03-2019 Italien – Finland 1 (1.30)

Italien har lagt fiaskoåret 2018 bakom sig och har nu föryngrat truppen. Man har en spännande trupp på gång och vi tror inte man missar två mästerskap i rad. Laget lär vara rejält revanschsugna och Finland på hemmaplan ska vara en fin munsbit. Det blir vinst för de grön-vit-röda!

Totalodds: 2.18

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 590 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida