Odds

All Time High! +35%

Helgens spel medförde en all time high för Tiotusingen (!) som klättrat upp till hela 35% plus! Sedan starten i början av förra året har vi sakta klättrat mot dessa nivåer! Vi startade med 10000 och ligger nu på 13511 kr.

6A0C44A1-3F96-46D2-B704-997898193867
35% sedan starten 2018

Nu ser vi fram mot en fortsatt resa mot skyarna, Veckans spel levereras under veckan!

 

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida