Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v13)

Tiotusingen har rapporterat grönt 6 av 7 senaste veckorna, och är just nu i all time high! Helgens kval-dubbel drog in ytterligare pengar och nu på lördag går vi tillbaka till lite seriespel och bjuder vi på en mer vågad trippel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

30-03-2019 Fulham – Manchester City 2 (1.18)

Manchester City besöker Championship-klara Fulham på lördag. Hemmalaget skall inte vara något som helst problem för City, som snittar 3 mål per match. Vi ser fram emot ett målrikt skådespel och ett säkert tillskott till trippeln!

30-03-2019 Burnley – Wolves 2 (2.50)

Veckans odds-booster ligger på Wolves. Burnley befinner sig i en liten formsvacka med fyra raka förluster. Wolves har lyckats dra på sig ett gäng lika-resultat den senaste tiden vilket vi tror bidrar till odds-sättningen. Trots det, vågar vi ändå satsa pengarna på gästerna på Turf Moor på lördag!

30-03-2019 Juventus – Empoli 1 (1.31)

Empoli, med sitt offensiva spel släpper även in mest mål i Serie A, detta ser vi inte som en fördel när man besöker Juventus på Allianz stadium. Juve, utan Ronaldo, kommer gå hårt fram och hålla tätt bakåt, och vi tror att hemmalaget inte skall ha några problem att ordna en vinst. Detta är den sista beståndsdelen i veckans supertrippel!

Totalodds: 3.86

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1430 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: