Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v14)

Tiotusingen fick se sig besegrad förra helgen då Wolves inte mäktade med Burnley, medans de två övriga matcherna i vår trippel satt. Denna vecka försöker vi med en ny, lite mer safe, trippel.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

06-04-2019 Lyon – Dijon 1 (1.21)

Lyon ligger på tredje plats i ligan och kämpar för att nå andraplatsen, och då en direktplats till Champions League kommande höst. Nu kommer ligans sämsta lag på besök och det ska inte vara några problem för Lyon att ta tre pinnar!

06-04-2019 Manchester City – Brighton 1 (1.18)

Manchester City satsar i år att vinna allt som går att vinna och man gör det hittills väldigt bra. Nu är man framme i semifinal i FA-cupen och tar emot Brighton på Wembley. City har hela tretton raka vinster medans Brighton kommer med två förluster i bagaget. Trots att Brighton lär vara rejält taggade på att nå en final så gör klasskillnaden att vi tror benhårt på City!

06-04-2019 Real Madrid – Eibar 1 (1.30)

Real Madrid har haft en usel säsong sett till lagets standard. Men nu är Zidane tillbaka vid rodret och har fått hyfsad styrning på skutan, trots förlusten borta mot Valencia senast. Real har åkt ut ur alla cuper och har endast ligan kvar att fokusera på. Målet för säsongen lär väl bli att ta sig förbi stadsrivalen Atletico Madrid och komma på andra plats. Nu möter man Eibar på hemmaplan. Eibar som inte vunnit borta sedan 6e oktober! Detta ska bara ”marängerna” vinna!

Totalodds: 1.91

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 428 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida