Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v15)

Tiotusingen fick se sig sviken av Lyon, som chockartat förlorade mot jumbon Dijon trots ett rejält spelövertag. Manchester City och Real Madrid gjorde sitt jobb, men det räckte alltså inte hela vägen denna gången. Nu tar vi nya tag!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

13-04-2019 Fulham – Everton 2 (1.81)

Everton stod för en imponerande insats då man förra helgen besegrade Arsenal med 1-0, vilket faktiskt var i underkant. Liverpool-laget är inne i en bra form och har tre raka vinster i ligan. Alla mot motstånd från London (2-0 mot Chelsea, 2-0 mot West Ham och 1-0 mot Arsenal). Nu möter man ännu ett Londongäng, nämligen urusla Fulham. Fulham är mer eller mindre redan ute ur Premier League, och laget har länge spelat utan motivation. Vad sägs till exempel om nio raka nederlag. Everton som spelar för att bli ”best of the rest” vinner mot uppgivna Fulham.

14-04-2019 Fortuna Düsseldorf – Bayern München 2 (1.22)

För första gången på mycket länge är nu Bayern München återigen serieledare i Bundesliga. Detta efter att man sopat banan med tidigare tabelledaren Dortmund och vunnit med hela 5-0! Nu känns det som att inget kan stoppa den röd-vita maskinen från att ta hem ännu en ligatitel. Att tiondeplacerade Düsseldorf ska kunna rubba Bayern känns högst osannolikt.

Totalodds: 2.21

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 605 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida