Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v16)

Förra veckans Tiotusingen åkte på tredje gången i rad på en förlust, denna gång på grund av Evertons borta-förlust på Fulham. Som vanligt så laddar vi om, denna vecka med en ny dubbel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

20-04-2019 Huddersfield – Watford 2 (1.86)

Huddersfield, som med sex raka förluster tar sig an Watford på hemmaplan är i ur-usel form. Watford, som lyckats arbeta sig till en FA-cup final, jagar en topp tio placering i ligan och kommer ge allt på lördag. Vi tror på ”The Hornets” och baserar veckas bet på en gulröd seger!

21-04-2019 Cardiff – Liverpool 2 (1.22)

Liverpool kommer på besök på Cardiff City Stadium på Söndag, och i toppstridens hetta lär inte hemmalaget ställa till något problem för Klopp’s mannar. Med en 2-0 seger mot Chelsea i söndags där Salah visade en riktig toppform ser vi detta bet som säkert. Tillsammans med Watford tror vi starkt på veckans dubbel!

Totalodds: 2.27

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 635 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida