Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v17)

Äntligen är Tiotusingen tillbaka med gröna siffror efter att både Watford och Liverpool stått för stabila insatser och vunnit. Nu börjar de Europeiska toppligorna att lida mot sitt slut och det gäller att hitta matcherna som fortfarande har stor betydelse. Denna veckan satsar vi på fyra stycken storfavoriter!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Fyrling:

27-04-2019 Stade Rennais – PSG 2 (1.20)

Det vankas Cupfinal i Frankrike och äntligen en motiverande utmaning för ligamästarna PSG som har slagit av på takten rejält sen man åkte ur Champions League och sedan man mer eller mindre redan säkrat ligatiteln. Nu är det dock en titel på spel och med en Neymar tillbaka från skada och en Mbappé i toppslag så kommer Rennais få en rejäl utmaning. 

28-04-2019 BK Häcken – AFC Eskilstuna 1 (1.33)

Häcken har två raka 1-0 förluster mot huvudstadslagen Djurgården och AIK. Man har dock varit minst jämnbra spelmässigt i båda matcherna. Nu lär man vara rejält revanschsugna och man vill visa att laget ska vara i toppen av tabellen när säsongen summeras i höst. AFC på hemmaplan ska vara en munsbit. 

28-04-2019 Burnley – Manchester City 2 (1.18)

Manchester City har ligatiteln i egna händer efter derbyvinsten mot United och vi ser det helt osannolikt att man släpper det greppet när man gästar Burnley på Söndag. Kombinationen av motivation och kvalité talar för en enkel vinst för de ljusblå.

28-04-2019 FC Nürnberg – Bayern München 2 (1.14)

Bayern München har kommit igång rejält efter uttåget i Champions League. Även Bayern har ligatiteln i egna händer efter en extremt stark vår, där man nu har fem raka segrar. Att Nürnberg, vars hopp om spel i Bundesliga nästa säsong mer eller mindre är över, ska ha en chans mot stjärnspäckade Bayern ser vi som högst osannolikt!

Totalodds: 2.15

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 574 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida