Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v18)

Tiotusingen gick på pumpen i helgen då PSG chockartat tappade en 2-0 ledning till förlust i cup-finalen mot Rennais. Inte heller Bayern München gjorde jobbet som bara fick med sig 1-1 borta mot Nürnberg. Häcken och Manchester City svek dock inte. Nu tar vi nya tag med en svensk-engelsk trippel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

04-05-2019 AIK – AFC Eskilstuna 1 (1.37)

Regerande mästarna AIK har startat säsongen svagt och åkte senast på en riktig smäll borta mot IFK Göteborg. Men på hemmaplan är man än så länge obesegrade. Nu kommer nykomlingen AFC på besök och då är tre poäng ett måste!

05-05-2019 Huddersfield – Manchester United 2 (1.34)

Manchester United har fortfarande hopp om den viktiga fjärdeplatsen som ger Champions League fotboll nästa säsong. Att man med den motivationen inte ska kunna städa av otroligt svaga Huddersfield (med åtta raka förluster) ser vi som osannolikt. Det ska bli en enkel seger för Oles gäng!

05-05-2019 Falkenbergs FF – Malmö FF 2 (1.38)

Malmö har efter en tveksam inledning på säsongen nu vaknat. Nu gästar man Falkenberg som bara mäktat med en poäng på de fem senaste matcherna. Vi tror de ljusblå går mot en bekväm seger!

Totalodds: 2.53

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 765 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: