Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v19)

Tiotusingen är inne i en svag fas med två raka förluster. Den senaste kom på grund av en horribel Manchester United insats mot tabelljumbon Huddersfield. De övriga två matcherna på förra helgens kupong gick dock in. Nu tar vi nya tag och laddar inför ligaavslutningarna!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

11-05-2019 Atalanta – Genoa 1 (1.48)

Atalanta har en riktig formtopp och ser ut att kunna nå Champions League spel nästa säsong! Man har fyra segrar i bagaget och stod senast för en fin prestation när man bortaslog Lazio med 3-1. Genoa hittar vi i andra änden av tabellen, men laget ser i nuläget ut att klara kontraktet. Formen är ingen vidare och man har inte vunnit på de sju senaste matcherna. Form och motivation tar hem segern för Atalanta!

12-05-2019 Liverpool – Wolves 1 (1.35)

Liverpool stod för en makalös vändning i veckans Champions League mot Barcelona trots flertalet skador på viktiga pjäser! Nu har man chans på en dubbel men då krävs att man vinner matchen mot Wolves samtidigt som Manchester City tappar poäng i sin match. Vi tror att man inte släpper en sådan chans.

12-05-2019 Brighton – Manchester City 2 (1.17)

Manchester City har ligatiteln i egna händer och allt som krävs är en seger mot Brighton! Agüero och kompani har två raka 1-0 vinster i bagaget (av totalt 13 raka ligavinster) och möjligen kommer segern sitta långt inne mot Brighton, men vi tror ändå man löser tre poäng och därmed ligatiteln!

Totalodds: 2.34

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 670 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: