Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v20)

Tiotusingen kom återigen tillbaka med gröna siffror då förra veckans trippel gick in! Atalanta tog ytterligare steg mot spel i Champions League till hösten och Liverpool gjorde sitt för att ha chans på Premier League titeln. Men titeln gick istället till vårt tredje lag på tippet – Manchester City som enkelt städade av Brighton och säkra sin andra raka ligatitel. Denna vecka kör vi på ännu en trippel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

18-05-2019 Manchester City – Watford 1 (1.25)

Manchester City vann alltså i helgen sin andra raka Premier League titel och går nu för den inhemska trippeln! City har sju raka segrar och lär vara rejält sugna på att ta ytterligare en titel. Watford o sin sida har en svag period med tre raka förluster. Kvalitétsskillnaden är så stor att City ska jogga hem segern.

18-05-2019 Valladolid – Valencia 2 (1.42)

Valencia har den sista Champions League platsen i egna händer och för att knipa den lär, med största sannolikhet, en vinst borta mot Valladolid krävas. Som tur va möter man ett lag som förra helgen säkrade kontraktet och som lär känna sig ganska så nöjda med denna säsongen. Motivation tar Valencia till en seger!

19-05-2019 Malmö FF – Kalmar FF 1 (1.43)

Malmö är som vanligt favoriter att vinna Allsvenskan och efter en svag inledning har man vaknat till och har i skrivande stund en delad serieledning. Kalmar stod i veckan för en bra insats borta mot Häcken som dock slutade i en uddamålsförlust. Vi tror man får det ännu svårare nere i Malmö, och med en Rosenberg i målform tror vi de ljusblå drar det längre strået.

Totalodds: 2.54

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 770 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida