Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v21)

Tiotusingen gick in för andra veckan i rad då Manchester City krossade Watford med 6-0 i FA-cup finalen, Malmö gjorde sitt hemma mot Kalmar och Valencia säkrade spel i Champions League nästa säsong, via vinsten mot Valladolid! Nu kör vi vidare med ytterligare en trippel!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

25-05-2019 Malmö FF – AFC Eskilstuna 1 (1.25)

Vi fortsätter att lita på Malmö när dom denna gång tar sig an AFC på hemmaplan. Laget har inte förlorat på 8 matcher och visar en toppform. AFC som kantas av skador har visat en bestämt sämre form det senaste. Trots en avstängd Rosenberg så skall en vinst på Stadion i Malmö inte vara ett problem.

25-05-2019 Barcelona- Valencia 1 (1.58)

Final i Copa del Rey! Barcelona som visat en stark säsong i La Liga, ska nu försöka lämna Champion league bakom sig och fokusera på seger. Valencia som kommer jaga sin första titel sedan 2008 har också dom visat en fin säsong. Lagens möten i ligan slutade oavgjort, vi ser dock att Barcelona skall plocka hem detta, så pengarna i trippels andra bet går till Barca!

25-05-2019 Bologna – Napoli 2 (1.78)

Napoli har vunnit dom sex senaste mötena lagen emellan. Bologna har dock visat en bra form sedan Mihajlovic tagit över laget. Detta kommer dock inte räcka inför lördagens möte. Vi tror att Napoli kommer runda av säsongen med en fem raka segrar!

Totalodds: 3.52

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1260 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: