Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v22)

Tiotusingen gick förra veckan i stöpet då både Barcelona och Napoli valde att göra detsamma. Denna vecka återkommer vi som vanligt med ett nytt spel, denna gången en dubbel! .. Och inte minst final i Champion Leauge!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

01-06-2019 IFK Göteborg – Örebro SK 1 (1.50)

IFK Göteborg har inte förlorat på 8 matcher och får ses som tydliga favoriter i denna match. Örebro, som håller till i nedre delen av tabellen har inte visat samma styrka. Vi tror att Blåvitt’s momentum inte kommer avta på lördag, och att Örebros uppenbart svaga försvar inte kommer stå pall. Vinst till IFK.

01-06-2019 Tottenham Hotspur – Liverpool 2 (1.92)

Äntligen! Dagen vi alla väntat på: Final i Champion League!
Tottenham och Liverpool möts på Wanda Metropolitano i Madrid inför över 72.000 åskådare. Vägen hit har varit minst sagt kantat av dramatik, Tottenham vände i sista sekunden och slog ut Ajax medan Liverpool överraskade totalt med en 4-0 seger hemma mot Barcelona. Det råder oklarheter om hurvida Harry Kane kommer spela på lördag eller ej, anfallaren är en viktig beståndsdel i ett försök till att vinna över Liverpool. The Reds jagar titeln sedan Steven Gerrard fick lyfta pokalen på Atatürk Olimpiyat i Istanbul 2005. Laget missade titeln i Premier league och Klopp’s mannar kommer nu göra allt för att plocka hem CL, förhoppningsvis har man återigen Firmino på plan och läget ser allmänt ljust ut. Som vanligt vet man inte vad som kommer hända i dessa matcher, men prognosen pekar på ett glädjefyllt ölregn på pubarna i Liverpool i morgon kväll. Vi sätter pengarna på The Reds!

 

Totalodds: 2.88

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 940 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: