Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v23)

Tiotusingen blev förra helgen svikna av IFK Göteborg som var storfavoriter hemma mot Örebro. Vi satte dock Liverpool som vinnare av Champions League. Nu är seriespelet slut runtom i Europa och här i Sverige har vi landslagsuppehåll. Denna vecka hittar vi därför en dubbel från EM-kvalet.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

08-06-2019 Vitryssland – Tyskland 2 (1.21)

Efter ett tufft VM och tuffa drabbningar i Nations League är det dags för Tyskland att visa att maskinen har mer att ge! Man har börjat EM-kvalet bra genom att bortaslå största rivalen Holland. Vi ser inte att Vitryssland, som har inlett med två raka förluster, ska ha en chans mot Löw’s gäng. Stark tvåa!

08-06-2019 Grekland – Italien 2 (1.88)

Även Italien har en tuff tid bakom sig. Man missade VM då man förlorade mot Sverige i playoff. Sedan dess har man spelat upp sig något och man har en spännande trupp på gång. Italien har inlett kvalet med två segrar medans Grekland fått med sig en vinst och ett oavgjort resultat. Vi tycker att Italien är ett mycket bättre lag än Grekland, och trots bortaplan så känns oddset riktigt fint!

Totalodds: 2.27

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 637 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: