Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v24)

Tiotusingen var förra helgen tillbaka i vinnarspåret då både Tyskland och Italien tog bekväma segrar i sina respektive EM-kval matcher. Denna helgen är det snålt med matcher och alldeles för dåliga odds på Dam VM. Istället har vi hittat en möjlig skräll ifrån Superettan.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Singel:

16-06-2019 Halmstads BK – Mjällby 2 (4.33)

Superettan går mot en spektakulär säsong där de förmodade topplagen ligger i botten av tabellen och de mindre klubbarna återfinns i toppen. Mjällby är ett av lagen som överraskat positivt (ligger på andra plats) och man har nu sju vinster och en oavgjord på de åtta senaste matcherna! För Halmstad är det desto kämpigare. Laget ligger på kvalplats till division 1 och man förlorade senast mot Dalkurd. Spelbolaget har Halmstad som favorit då laget underpresterat och egentligen är bättre. Men vi hoppas att Mjällbys form sitter i och att denna högoddsare sitter!

Totalodds: 4.33

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 1665 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: