Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v25)

Tiotusingen gick inte vägen förra helgen då vår chansning på högoddsaren Mjällby gick i stöpet. Nu är vi tillbaka med Copa America och Afrikanska mästerskapen!

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Trippel:

22-06-2019 Nigeria – Burundi 1 (1.44)

Nigeria är en av favoriterna till årets Afrikanska mästerskap. Man har spelare som Iwobi, Ndidi och Musa i laget och ska relativt enkelt spela av Burundi som får ses som en blåbärsnation i fotbollssammanhang. Vi tror att landslaget med kanske den snyggaste fotbollströjan som någonsin skapats går långt i detta mästerskap!

22-06-2019 Peru – Brasilien 2 (1.36)

Brasilien har startat Copa America bra och hade det inte varit för 3st(!) bortdömda mål av VAR, hade laget stått på full pott. Nu står man istället på fyra poäng och har i sista gruppspelsmatchen en direkt avgörande match om gruppsegern mot Peru. Ett stjärnspäckat Brasilien är hästlängder bättre än Peru och vi tror på en relativt enkel seger. 

23-06-2019 Senegal – Tanzania 1 (1.44)

Senegal som ligger 22 på rankingen tar sig på söndag an Tanzania (rank 131) på hemmaplan. Laget har för närvarande sex vinster på raket och är ett av de topplastade lagen att vinna African Cup of Nations. Med Mane på toppen kommer hemmalaget göra det tufft för gästerna.

Totalodds: 2.82

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 910 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: