Odds

Tiotusingen – Veckans speltips (v26)

Tiotusingen går som vanligt bra när det är landslagsmatcher på schemat. Nigeria fick tillslut hål på Brundi medans Brasilien och Senegal tog bekväma segrar mot Peru respektive Tanzania. Nu startar Allsvenskan igen och vi har letat fram en kombo från Copa America och den svenska högstaserien.

27165-1438x511-Betsson-Skin.jpg

Veckans tips är en Dubbel:

29-06-2019 Uruguay – Peru 1 (1.67)

Uruguay vann gruppen med Chile, Japan och Ecuador på 7 poäng. Man har ett stark lag med stjärnor som Cavani, Suarez och Godin och tar nu emot Peru i kvartsfinalen. Peru har inte imponerat i gruppspelet och tog sig vidare som tredje lag, på 4 poäng, efter Brasilien och Venezuela. Vi tycker att Uruguay bör vara större favoriter än vad oddsen säger, men vilka är vi att klaga på ett finfint odds.

30-06-2019 Norrköping – Sirius 1 (1.50)

Norrköping tog i Tisdags en tung seger borta mot AIK. Efter en svag säsongsinledning kanske förra årets tvåa har vaknat till, med fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Man tar nu emot ett formsvagt Sirius på Östgötaporten och vi ser det som en fin möjlighet att haka på i toppen av tabellen!

Totalodds: 2.51

>> Spela hos Betsson

Insats: 500 kronor

Möjlig vinst: 755 kronor

fotboll

Om Tiotusingen

Vi kommer varje vecka att presentera våra bästa bettingtips där vi kommer att satsa en del av 10 000 kronor. Vi kommer inför varje nytt tips presentera hur saldot för de 10 000 kronorna har utvecklats. Följ utvecklingen av spelandet här!

Då vi på Cashbloggen föredrar Betsson kommer alla odds att vara baserade på deras siffror (oddsen kan komma att ändras fram till matchstart). Vill du haka på våra tips är det bara att starta ett konto hos Betsson och lägga samma tips.

Vi förespråkar inte gambling för stora pengar, utan ser betting som en extra krydda i sporttittandet. Spela bara för de pengar du har råd att förlora.

Följ oss på Facebook för att varje vecka ta del av våra tips! Cashbloggens Facebooksida

 

%d bloggare gillar detta: