Spara pengar med Cashback appar

av | Aug 29, 2021 | Spara pengar | 0 Kommentarer

spara pengar cashback appar

Det är helt gratis att spara pengar med cashback appar. Trots det så struntar många i att få pengar tillbaka när de handlar för de tycker det är krångligt att hålla reda på allt. Men med en app så blir det enkelt och automatiskt.

Bra cashback appar:

Refunder

Refunder

Refunder är den cashback app som de flesta känner till. De har kört hård marknadsföring och det har gett resultat. Med 600 000 användare bara i Sverige är de störst och de har avtal med över 1000 onlinebutiker runt om i landet.

Man kan räkna med 1% cashback och uppåt och det finns även onlinebutiker som ger pengar tillbaks i kronor och inte procent. Refunder betalar ut pengar till bankkonto eller PayPal.

Mybonus

Mybonus

Mybonus har 750+ onlinebutiker anslutna till sitt system. De startade sin verksamhet 2017 och är kanske den främsta utmanaren till Refunder. Använder du redan Refunder kan Mybonus vara ett bra komplement.

Du kan ladda ner Mybonus webbläsartillägg som automatiskt meddelar dig när du besöker en onlinebutik som är ansluten, så du aldrig missar en cashback chans. De betalar ut pengar genom samtliga svenska banker.

Cashbackshopping

Cashbackshopping

Cashbackshopping startades 2014 och har 650+ onlinebutiker anslutna till deras system. De har fått blandade omdömen på Trustpilot men de har många onlinebutiker anslutna så det kan vara värt att kolla upp dem ändå.

De har en cashback-knapp som du kan lägga till i Chrome och när du besöker en ansluten onlinebutik så trycker du bara på knappen och ditt köp registrerats. De betalar ut till svenska bankkonton och PayPal.

Cashbacker

Cashbacker

Cashbacker har avtal med ca 740 onlinebutiker. De har fått bra omdömen på trustpilot och är nästan lika stora som Mybonus. Är du ute efter kläder eller skor så har de många sådana onlinebutiker anslutna.

Cashbacker-assistenten är ett webbläsartillägg som påminner dig varje gång du besöker en ansluten onlinebutik så du inte missar någon cashback. De betalar ut pengar till svenska bankkonton.

Bonusway

Bonusway

Bonusway är en internationell cashback portal med ca 550 svenska onlinebutiker anslutna. De grundades 2011 i Finland och är en del av det Finska företaget. Bonusway har haft lite problem med registreringar av köp och omdömet på Trustpilot har därför påverkats negativt.

Man måste handla genom Bonusway app eller hemsida för att få sitt köp registrerat och därmed sin cashback. När ditt saldo är över 150 kr så kan du begära en utbetalning till svenskt bankkonto.

Myworld

Myworld

Myworld är också en internationell portal med ganska få svenska onlinebutiker anslutna. Handlar du ofta på utländska sidor så kan Myworld vara ett alternativ. Annars är denna sida kanske inget att satsa på om inte deras cashback är högre än de svenska på vissa produkter.

Myworld har blandade omdömen på trustpilot, en del väldigt bra och andra jättedåliga. Om du reser mycket och handlar i utländska butiker online eller fysiskt så är denna cashback app bra. De betalar ut till svenska bankkonton när man har över 95 kr på sitt konto.

Skall jag satsa på en eller flera cashback appar?

Det är bra att börja med en app för att vänja sig och bli en bra bonusjägare. Men det är aldrig fel att jämföra cashback procent hos andra portaler för att aldrig missa den högsta bonusen. Köper man  tex. en resa så kan bonusen vara relativt hög.

Det finns bonussystem på kreditkort också men eftersom det finns en risk att man råkar ut för ränta och avgifter så är en cashback app ett mycket bättre alternativ. När man skall spara pengar så är det viktigt att inte chansa och riskera förlora pengar istället.

Refunder är störst och kanske den bästa av svenska cashback appar, bra att först ladda ner. Men det är inte fel att ha några komplement för att maximera sin återbäring. Tänk på att köper du lite dyrare varor så är det aldrig fel med cashback.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tjäna pengar på att sälja bilder
Tjäna pengar på att sälja bilder

Du har säkert hört det förut men kan man verkligen tjäna pengar på att sälja bilder? Ja, om man använder sig av olika metoder så finns det goda möjligheter att tjäna lite extra pengar. Sälj dina bilder och tjäna extra pengar. Att lägga ut sina bilder till försäljning...

Tjäna pengar på NFTs
Tjäna pengar på NFTs

Att tjäna pengar på NFTs (Non-fungible tokens) är ett ganska nytt fenomen men trots det omsätter denna handel stora belopp. För att börja handla med NFTs behöver man inte vara en digital konstnär eller kryptomiljonär. Det gäller bara att vet hur man skall börja. Börja...

Starta med dropshipping
Starta med dropshipping

Dropshipping är inget nytt men har blivit väldigt populärt de senaste åren. Men hur startar man med dropshipping och hur hittar man produkter att sälja? Det går vi igenom i denna artikel. Så fungerar dropshipping Dropshipping innebär förenklat att ett...

Investera i bostäder och fastigheter
Investera i bostäder och fastigheter

Man behöver inte vara miljonär för att börja Investera i bostäder. Det kan vara en bra post i en investeringsportfölj. Vi kollar in vilka de främsta plattformarna är som passar bäst för oss i Sverige. Så kan man börja investera i bostäder och fastigheter Kameo är en...

Investera i p2p lån
Investera i p2p lån

Att investera i p2p lån har blivit ganska populärt eftersom det ger en stadig inkomst till relativt lagom risker. I Sverige finns det främst 6 stycken bolag som erbjuder någon form för att investera i lån. Vi kollar in vilket som är bäst just nu. De 6 bästa...