Spara pengar med Cashback appar

av | Aug 29, 2021 | Spara pengar | 0 Kommentarer

spara pengar cashback appar

Det är helt gratis att spara pengar med cashback appar. Trots det så struntar många i att få pengar tillbaka när de handlar för de tycker det är krångligt att hålla reda på allt. Men med en app så blir det enkelt och automatiskt.

Bra cashback appar:

Refunder

Refunder

Refunder är den cashback app som de flesta känner till. De har kört hård marknadsföring och det har gett resultat. Med 600 000 användare bara i Sverige är de störst och de har avtal med över 1000 onlinebutiker runt om i landet.

Man kan räkna med 1% cashback och uppåt och det finns även onlinebutiker som ger pengar tillbaks i kronor och inte procent. Refunder betalar ut pengar till bankkonto eller PayPal.

Mybonus

Mybonus

Mybonus har 750+ onlinebutiker anslutna till sitt system. De startade sin verksamhet 2017 och är kanske den främsta utmanaren till Refunder. Använder du redan Refunder kan Mybonus vara ett bra komplement.

Du kan ladda ner Mybonus webbläsartillägg som automatiskt meddelar dig när du besöker en onlinebutik som är ansluten, så du aldrig missar en cashback chans. De betalar ut pengar genom samtliga svenska banker.

Cashbackshopping

Cashbackshopping

Cashbackshopping startades 2014 och har 650+ onlinebutiker anslutna till deras system. De har fått blandade omdömen på Trustpilot men de har många onlinebutiker anslutna så det kan vara värt att kolla upp dem ändå.

De har en cashback-knapp som du kan lägga till i Chrome och när du besöker en ansluten onlinebutik så trycker du bara på knappen och ditt köp registrerats. De betalar ut till svenska bankkonton och PayPal.

Cashbacker

Cashbacker

Cashbacker har avtal med ca 740 onlinebutiker. De har fått bra omdömen på trustpilot och är nästan lika stora som Mybonus. Är du ute efter kläder eller skor så har de många sådana onlinebutiker anslutna.

Cashbacker-assistenten är ett webbläsartillägg som påminner dig varje gång du besöker en ansluten onlinebutik så du inte missar någon cashback. De betalar ut pengar till svenska bankkonton.

Bonusway

Bonusway

Bonusway är en internationell cashback portal med ca 550 svenska onlinebutiker anslutna. De grundades 2011 i Finland och är en del av det Finska företaget. Bonusway har haft lite problem med registreringar av köp och omdömet på Trustpilot har därför påverkats negativt.

Man måste handla genom Bonusway app eller hemsida för att få sitt köp registrerat och därmed sin cashback. När ditt saldo är över 150 kr så kan du begära en utbetalning till svenskt bankkonto.

Myworld

Myworld

Myworld är också en internationell portal med ganska få svenska onlinebutiker anslutna. Handlar du ofta på utländska sidor så kan Myworld vara ett alternativ. Annars är denna sida kanske inget att satsa på om inte deras cashback är högre än de svenska på vissa produkter.

Myworld har blandade omdömen på trustpilot, en del väldigt bra och andra jättedåliga. Om du reser mycket och handlar i utländska butiker online eller fysiskt så är denna cashback app bra. De betalar ut till svenska bankkonton när man har över 95 kr på sitt konto.

Skall jag satsa på en eller flera cashback appar?

Det är bra att börja med en app för att vänja sig och bli en bra bonusjägare. Men det är aldrig fel att jämföra cashback procent hos andra portaler för att aldrig missa den högsta bonusen. Köper man  tex. en resa så kan bonusen vara relativt hög.

Det finns bonussystem på kreditkort också men eftersom det finns en risk att man råkar ut för ränta och avgifter så är en cashback app ett mycket bättre alternativ. När man skall spara pengar så är det viktigt att inte chansa och riskera förlora pengar istället.

Refunder är störst och kanske den bästa av svenska cashback appar, bra att först ladda ner. Men det är inte fel att ha några komplement för att maximera sin återbäring. Tänk på att köper du lite dyrare varor så är det aldrig fel med cashback.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Bästa Indexfonderna 2022
Bästa Indexfonderna 2022

Indexfonder är kanske den bästa sparformen som finns. Man får en bred spridning av aktier till en låg avgift. För allra de flesta småsparare är förmodligen indexfonder att föredra jämfört med att spara direkt i aktier. I denna artikel går vi igenom de bästa...

Bästa Globalfonderna 2022
Bästa Globalfonderna 2022

En bra och billig globalfond är en viktig del i en fondportfölj. Genom att sprida riskerna globalt kan man minska förlusterna vid en lågkonjunktur och samtidigt öka vinsterna på snabbt stigande marknader vid en högkonjunktur. Det finns många faktorer som påverkar...

23 Fonder med låg avgift 2022
23 Fonder med låg avgift 2022

Att spara i fonder med låg avgift är nästan alltid en bra idé. Fonder med dyrare avgift presterar sällan bättre och övertid kan avgifterna äta upp en stor del av vinsten. Att välja rätt fonder när man bygger en fondportfölj är viktigt eftersom man ofta har en lång...

Kan man köpa och sälja aktier samma dag?
Kan man köpa och sälja aktier samma dag?

Att kunna handla snabbt är väldigt viktigt av flera skäl, för man skall köpa och sälja aktier samma dag vill man inte ha fördröjningar som gör att man köper till högre pris eller säljer med förlust. Självklart kan man köpa och sälja aktier samma dag. Utan snabba köp...

21 bra affärsidéer 2022
21 bra affärsidéer 2022

Här kommer 21 färska affärsidéer för 2022. Skall du starta eget, skaffa en sidoinkomst eller få idéer till utbildning? Då är denna lista kanske något för dig. Lista med 21 affärsidéer för 2022: Virtuell assistent En virtuell assistent sköter varierande administrativa...