Kan man tjäna pengar snabbt?

av | Sep 21, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

Kan man tjäna pengar snabbt

Du har säkert läst flera artiklar om hur man skall tjäna pengar på väldigt kort tid. Men kan man tjäna pengar snabbt eller är det bara en fantasi eller en ren lögn? Det tittar vi närmare på i denna artikel.

Kan man tjäna pengar snabbt – hur snabbt?

Ja, man kan tjäna pengar snabbt om man har skaffat sig rätt kunskaper och erfarenhet. Men har du dåliga kunskaper i de metoder vi skall gå igenom så kommer du inte kunna tjäna pengar speciellt snabbt. Dags att vara realistisk.

Så här kan man tjäna pengar snabbt

Köp och sälj aktier

Köp och sälj aktier

Denna metod är absolut inget för nybörjare utan kräver mycket kunskap. Man kan köpa och sälja aktier och tjäna pengar snabbt och det finns duktiga traders som får sin försörjning på detta sätt. Antingen agerar man som Daytrader eller som Swingtrader.

En Daytrader gör korta affärer och avslutar sin trades innan dagen är slut. En Swingtrader kan låta en trade löpa några dagar eller max några veckor innan det är dags att sälja. En Daytrader tjänar pengar väldigt snabbt medans en Swingtrader ofta tjänar pengar inom några dagar. Man kan självklart förlora pengar också.

Är man en nybörjare kan man lära sig mycket genom att följa mer erfarna investerare på Etoro, genom något som kallas för Copytrading. Man behöver inte investera några pengar utan man kan demohandla i början.

Köp och sälj valuta

Köp och sälj valuta

Man kan tjäna pengar snabbt genom att handla med valutor. För att lyckas med valutahandel behöver man lära sig teknisk analys. Man skall aldrig satsa pengar om man inte har träningshandlat ett tag. Man kan öppna ett demo konto och testa sig fram.

Ett populärt sätt att handla med valutor är att låt en trading robot sköta det hela. Neo the legend är en Forex robot som har ett ganska bra track record. Kostar dock 99$ i månaden men det kan det vara värt om man inte har tid att lära sig själv. Denna YouTubekanal pratar om Neo the legend.

Det är viktigt att inte gå in med kapital i valutaspekulation för snabbt. Många bränner sig och slutar handla innan de lärt sig grunderna. Det är bättre att demohandla för länge än för kort tid.

Köp och sälj Cryptovaluta

Köp och sälj cryptovaluta

En extremt volatil marknad med stora rörelser från dag till dag. Här kan man tjäna pengar snabbt men också förlora pengar snabbt. Det finns massor med kryptovalutor att spekulera i och har man is i magen kan man allt tjäna lite pengar emellanåt.

Alla kryptovalutor följer Bitcoin så det räcker att analysera Bitcoin för att veta hur marknaden kommer att röra sig. Men innan du köper någon Cryptovaluta är det bäst att lära sig lite mer om hur det fungerar. Här finns det bra kurser om hur man investerar.

Bästa plattformen att handla kryptovalutor på tycker jag är Binance. Det går blixtsnabbt att föra över pengar med ett VISA-kort och man kan ta ut pengar direkt till sitt bankkonto. Det är väldigt lätt att köpa och sälja direkt i deras tradingkonsol.

Andra sätt att tjäna pengar inom rimlig tid

Skriv artiklar

skriv artiklar

Att skriva artiklar och blogginlägg är ett bra sätt att tjäna pengar snabbt. Man kan sälja artiklar på forum, Facebook, på skrivsajter eller på Fiverr. På Fiverr kan man ta 275 kr för en 500 ords artikel och uppåt. Är du duktig så kan du ta mer.

Störst chans att dra in pengar snabbt är på forum eller Facebook sidor där man kan knyta kontakter mer personligt och få betalt direkt när man levererar. För att skriva bättre så är det träning som gäller. Det kan ta ett tag att bli duktig men det är bara att kämpa på.

Fyll i enkäter

Fyll i enkäter

Att delta i marknadsundersökningar är ett snabbt sätt att dra in lite pengar. Det finns enkätsajter som betalar direkt till PayPal när man genomfört ett uppdrag. Det är dock aldrig några stora summor utan oftast 1$ för 10 minuters nedlagd tid.

För att maximera chansen att öka inkomsten så skall man registrera sig på flera enkätsajter. Räkna med 3 – 5$ i timmen med denna metod. Vissa dagar finns det många enkäter och andra dagar finns det inga alls. Man får räkna ut ett genomsnitt för att få ut timlönen.

Gör frilansjobb

Gör frilansjobb

Det finns massor av småjobb på olika Gigsajter där man kan tjäna pengar snabbt och ganska enkelt. Har du en bra blogg så kan du sälja länkar, kan du använda Photoshop och Illustrator så kan du rita logos och annan webbdesign. Det finns allt möjligt att göra pengar på.

Ett bra frilansjobb är att skriva manus till YouTubers. Det är tidsödande att göra YouTube videos och blir man en duktig manusförfattare så kan man bli ganska eftertraktad. Det är bara fantasin som sätter gränser på hur man kan tjäna pengar snabbt.

Vad krävs för att tjäna pengar snabbt?

Rätt inställning. Man måste vara beredd på att lägga ner mycket tid innan de snabba pengarna börjar rulla in. Det går inte att bara köpa några aktier eller skriva några artiklar för att lyckas. Ingenting är gratis här i världen och är man inte villig att offra något så kan man inte få något heller.

För att komma igång så kan man använda sig av en teknik som kallas för Pomodoro. Där jobbar man på hårt och fokuserat i 25 minuter, därefter har man en 5 minuters paus och sedan drar man igång igen. Denna teknik kan appliceras på mycket och är ett bra verktyg för att få saker gjorda.

Hur snabbt man kommer att tjäna pengar beror ju på massor av saker. Man måste vilja offra tid och energi och komma över motstånd och inspirationslöshet. Ingen människa vaknar varje morgon full av energi och inspiration men ändå så lyckas en del att ta sig vidare.

Skapa vanor som hjälper dig tjäna pengar

Tiden är ju begränsad och det gäller att ha kontroll över var den tar vägen. Alla har ju lika många timmar per dygn så det går ju inte skylla på att man har för lite tid jämfört med någon annan. Men genom att skapa fasta rutiner så kan man faktiskt få tiden att räcka.

Säg att du funderar på att starta en blogg men inte vet hur tiden skall räcka till. Du kanske jobbar många timmar i veckan och är trött på kvällarna. Men bestämmer du dig för att varje veckodag kl.19 sätta dig ner och skriva en timme så kommer saker att hända. En timme och 21 dagar i månaden i snitt så blir det 21 timmars skrivande i månaden. Inte illa.

Man kan såklart välja att förkovra sig i vad man känner för men det borde leda till att man kan tjäna mer pengar. En timme varje dag blir 365 timmar på ett år vilket är 15,2 dygn. Med bara lite tid varje dag så kan man lära sig massor och förändra sitt liv.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Bästa Indexfonderna 2022
Bästa Indexfonderna 2022

Indexfonder är kanske den bästa sparformen som finns. Man får en bred spridning av aktier till en låg avgift. För allra de flesta småsparare är förmodligen indexfonder att föredra jämfört med att spara direkt i aktier. I denna artikel går vi igenom de bästa...

Bästa Globalfonderna 2022
Bästa Globalfonderna 2022

En bra och billig globalfond är en viktig del i en fondportfölj. Genom att sprida riskerna globalt kan man minska förlusterna vid en lågkonjunktur och samtidigt öka vinsterna på snabbt stigande marknader vid en högkonjunktur. Det finns många faktorer som påverkar...

23 Fonder med låg avgift 2022
23 Fonder med låg avgift 2022

Att spara i fonder med låg avgift är nästan alltid en bra idé. Fonder med dyrare avgift presterar sällan bättre och övertid kan avgifterna äta upp en stor del av vinsten. Att välja rätt fonder när man bygger en fondportfölj är viktigt eftersom man ofta har en lång...

Kan man köpa och sälja aktier samma dag?
Kan man köpa och sälja aktier samma dag?

Att kunna handla snabbt är väldigt viktigt av flera skäl, för man skall köpa och sälja aktier samma dag vill man inte ha fördröjningar som gör att man köper till högre pris eller säljer med förlust. Självklart kan man köpa och sälja aktier samma dag. Utan snabba köp...

21 bra affärsidéer 2022
21 bra affärsidéer 2022

Här kommer 21 färska affärsidéer för 2022. Skall du starta eget, skaffa en sidoinkomst eller få idéer till utbildning? Då är denna lista kanske något för dig. Lista med 21 affärsidéer för 2022: Virtuell assistent En virtuell assistent sköter varierande administrativa...