Om oss

Vi som driver den här bloggen heter Erik och Elvy. För ca 12 år sedan började vi tänka på hur vi skulle kunna förbättra vår ekonomi. Mitt i århundradets värsta lågkonjunktur blev båda arbetslösa och det blev en stor utmaning att få vardagsekonomin att gå ihop.

Målet var inte att bli rik, utan att få en balans så att man aldrig ska behöva ligga sömnlös för att man oroar sig för pengar. Vi började leta efter inkomstmöjligheter online och sedan dess har vi samlat på oss en hel del erfarenhet. Det finns mycket information på nätet, men är svårt att sålla ut det som verkligen fungerar.

Dessutom har vi lärt oss hur man enkelt kan spara pengar genom att minska utgifterna. Det kan låta lättare än vad det är, men kräver eftertanke och självinsikt. Genom att förändra sitt tankesätt och sina vanor går det att påverka privatekonomin mer än man tror.

Vi har gjort en ganska lång resa och det är roligt när man faktiskt får pengar över som ska investeras på smartast sätt. Detta är ett kapitel för sig och hemligheten ligger i att försöka hitta säkra metoder som ger hög avkastning.

Att planera sin ekonomi, spara och investera kan låta tråkigt, men det gör att du blir mindre sårbar och får större frihet. Här delar vi med oss av våra bästa tips så att du också kan påbörja din resa!

Det gäller bara att våga ta tjuren vid hornen och börja!

Om du tycker att vår blogg är användbar och vill ge oss feedback eller om du har några frågor kan du kontakta oss här!