Passiv inkomst med kryptovalutor

av | May 8, 2021 | Investera pengar, Cryptovalutor | 0 Kommentarer

privafund passiv inkomst

Att investera i kryptovalutor innebär hög risk, men det finns också möjligheter att tjäna pengar på kryptovaluta genom valutahandel. Nu tänker du säkert på att det är jätte krångligt, men det finns sätt som man helt passivt kan tjäna pengar på detta sätt utan förkunskaper.

Passiv inkomst med kryptovalutor – Privafund.

Privafund är en kryptofond med ett unikt upplägg. Genom ett AI-baserat program så får den tradern som presterar bäst tillgång till större investerarstorlek, vilket innebär att risken för dåliga trades minskar över tid. Privafunds proffshandlare investerar med låg risk, vilket innebär att chansen till stora förluster uteblir. Chansen till enorma vinster på kort tid är också uteslutet och vinsten är relativt liten men stadig.

Vår investering i Privafund är 400 usd och dagsresultatet senaste veckan ligger på mellan 0,31 – 0,33% i vinst per dag. Ca 8 usd i vinst denna vecka. Det är såklart låga siffror men övertid så blir de ganska stora. Senaste rapporten från Mars 2021 så blev vinsten 9,98%.

Hur fungerar Privafund?

Privafund fungerar som en kryptobörs där man får en egen kryptoplånbok, som man både kan skicka och ta emot pengar ifrån. Man kan också växla en kryptovaluta mot en annan via Privafunds Coinswap. Att investera är mycket lätt och skickar man sina kryptovalutor till ”Trading” så tar det ca en dag innan de är igång i handeln.

Man kan sätta in pengar via banköverföring, kreditkort, Neteller och Skrill. Kryptovaluta kan man skicka direkt till sin Wallet. Avgiften på uttag och insättning är 3%, därför är det smart att bara använda Privafund för att tjäna passiv inkomst och inte som börs.

Hur registrerar man sig hos Privafund?

För att registrera sig hos Privafund behöver man en invite länk. Därefter så får man skapa sig ett lösenord till sin kryptoplånbok, skicka in identifieringsbevis, och ställa in Google Authenticator 2-faktor autentiseringen. Detta ger ett bra skydd mot attacker även om lösenordet blir komprometterat. Det är självklart helt gratis att registrera sig hos Privafund.

Är du nyfiken men inte känner dig redo att investera än så kan det ändå vara intressant att registrera sig för att få mer insyn, information och lära sig mer om hur allt fungerar. Det finns trading rapporter och ranking listor som alla registrerade medlemmar kan läsa.

Är det säkert att investera kryptovalutor?

Det är aldrig helt säkert att investera i någonting. Men är man orolig för kryprovalutornas höga volatilt så kan man välja att investera i UsdT (Tether) som handlas 1-1 mot dollarn, vilket innebär att värdet håller sig mot dollarnas värde, varken mer eller mindre.

När man investerar i kryptovalutor så måste man vara medveten om riskerna och aldrig satsa pengar som man inte har råd att förlora. Satsa aldrig hela ditt investerarkapital på en investering utan satsa t ex 10 – 20% på krypto och resten på aktier, fonder osv.

Varför skall man välja Privafund?

Är man intresserad av kryptovaluta, så är man förmodligen också intresserad av att tjäna pengar. Att låta sina kryptos bara ligga still kan både vara en dålig och bra affär, men ökningen av antalet kryptos uteblir. Genom Privafund så så kan man tjäna pengar både på handel och värdeökning på kryptovalutan. Genom handeln så ökar antalet tokens, så ifall man hypotetiskt tjänar 4 Xrp till ett värde av 1,6 $ per token och valutan stiger till 2 $, så har man tjänat 8 $ istället för 0 $ om man aldrig investerat. Ju mer tokens man tjänar desto mer ökar chansen till större vinster, samtidigt som förlusterna blir mindre då de slås ut på fler tokens än grundinsättningen.

Privafund är ett mycket spännande projekt och värt att kolla upp om man letar efter ytterligare investeringsmöjligheter att addera till sin portfölj. Tänk på att investeringar innebär risk och vi här på Cashbloggen är inga finansiella rådgivare utan kommer enbart med tips.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Bästa Indexfonderna 2022
Bästa Indexfonderna 2022

Indexfonder är kanske den bästa sparformen som finns. Man får en bred spridning av aktier till en låg avgift. För allra de flesta småsparare är förmodligen indexfonder att föredra jämfört med att spara direkt i aktier. I denna artikel går vi igenom de bästa...

Bästa Globalfonderna 2022
Bästa Globalfonderna 2022

En bra och billig globalfond är en viktig del i en fondportfölj. Genom att sprida riskerna globalt kan man minska förlusterna vid en lågkonjunktur och samtidigt öka vinsterna på snabbt stigande marknader vid en högkonjunktur. Det finns många faktorer som påverkar...

23 Fonder med låg avgift 2022
23 Fonder med låg avgift 2022

Att spara i fonder med låg avgift är nästan alltid en bra idé. Fonder med dyrare avgift presterar sällan bättre och övertid kan avgifterna äta upp en stor del av vinsten. Att välja rätt fonder när man bygger en fondportfölj är viktigt eftersom man ofta har en lång...

Kan man köpa och sälja aktier samma dag?
Kan man köpa och sälja aktier samma dag?

Att kunna handla snabbt är väldigt viktigt av flera skäl, för man skall köpa och sälja aktier samma dag vill man inte ha fördröjningar som gör att man köper till högre pris eller säljer med förlust. Självklart kan man köpa och sälja aktier samma dag. Utan snabba köp...

21 bra affärsidéer 2022
21 bra affärsidéer 2022

Här kommer 21 färska affärsidéer för 2022. Skall du starta eget, skaffa en sidoinkomst eller få idéer till utbildning? Då är denna lista kanske något för dig. Lista med 21 affärsidéer för 2022: Virtuell assistent En virtuell assistent sköter varierande administrativa...