7 Passiva inkomst appar

av | Aug 30, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

Passiva inkomst appar

Letar du efter passiva inkomster? Vår lista på passiva inkomst appar innehåller flera olika alternativ till detta. Alla appar är helt gratis att använda och kräver ingen investering mer än lite av din tid.

Bra passiva inkomst appar:

Nielsen Computer & Mobile Panel

Nielsen Computer and Mobile Panel

Med Nielsen Computer & Mobile Panel tjänar du poäng passivt genom att installera deras programvara på antingen din dator, platta eller mobil. Du kan faktiskt använda flera av dina enheter men det är bara genom appen som man kan tjäna poäng. Installerar du programvaran i datorn är man bara med i månatliga utlottningar.

För att tjäna poäng installerar du helt enkelt appen på din platta eller telefon och det är allt. De samlar in information om tex. Hur många meddelande du skickar och vilka appar som du använder. Man kan säga att de köper lite av din personliga data.

HoneyGain

honeygain

HoneyGain betalar dig efter hur mycket bandbredd som du använder, ju mer du använder desto mer kan du tjäna. Du installerar bara appen och sedan körs den i bakgrunden. Själva appen är bra optimerad och använder inte mycket minne eller processorkraft som kan slöa ner din mobil.

Precis som Nielsen så betalar HoneyGain ut till PayPal eller giftcards. Du kan begära utbetalning till PayPal eller Bitcoin när du tjänat ihop $20 (20.000 poäng). Man blir knappast rik av HoneyGain men räkna med ca $10 per månad vid normal mobilanvändning.

ScreenLift

screenlift

ScreenLift är en lite annorlunda app. Varje gång du låser upp din mobil så visas en annons men du behöver inte klicka på den eller göra något, du får betalt ändå. Är du lite orolig för att dela med dig av din data så är denna app ett bra val.

Skapa ett konto, ladda ner appen och börja tjäna riktiga pengar. Du kan begära utbetalning till PayPal när du kommit upp i $1.25. Vid normal användning så kan du räkna med ca $3-5 per månad, inga astronomiska summor men för att inte göra något är det rätt bra.

Permission Research

Permission Research

Permission Research är likt Nielsen en app som betalar dig för ditt användarbeteende. Det räcker med att bara installera appen och sedan är allt klart. De samlar in data om hur många sms du skickar per dag, vilka sidor du besöker osv. Allt är anonymt så den data som samlas in kan inte kopplas tillbaka till dig.

Du tjänar poäng som du sedan kan konvertera till giftcards. Inte den roligaste appen men det kostar inget att testa. De har även tävlingar där man kan vinna riktiga pengar men då faller hela koncept med passivitet, och med över 2 miljoner användare är chansen liten att vinna.

SavvyConnect

SavvyConnect

SavvyConnect är en del av SurveySavvy. Deras app samlar in information om vilka sidor du handlar på, vilka nöjessidor du besöker och vilka appar som du använder. Du kan installera appen på flera enheter som tex. dator, platta, mobil och tjäna mer poäng.

Tyvärr så betalar de bara ut i checkar vilket är väldigt gammalmodigt. Man tjänar heller inga stora summor här utan runt $5 dollar per månad. Du kan tjäna mer ifall du blir inbjuden till SurveySavvy’s marknadsundersökningar.

Panel App

Panel App

Panel app tillhör ett företag som heter Placed. De är specialiserade på att samla in marknadsdata. Deras app fungerar bra på iOS enheter men inte på alla äldre Android enheter. När du installerat appen behöver du inte göra något mer än att bara öppna den ibland för att begära utbetalning.

Man kan räkna med att tjäna ca $3 (3000 poäng) per månad. Väljer du utbetalning till PayPal vid $5 gränsen kostar det 5000 poäng, vid $25 gränsen kostar det bara 15 000 poäng.

Embee Meter CX

Embee Meter CX

Embee Mobile Meter är en app som körs i bakgrunden och samlar in data om hur bra eller dåligt din mobil fungerar. Det är all information de samlar in och ingen annan användardata kommer att användas.

Räkna med att tjäna ca 10 – 30 poäng per dag. När du når 1000 poäng kan du begära utbetalning till PayPal. Beloppet avgörs vilka valuta som du väljer att få poäng i. Storlek på poäng beror också på vilket land man bor i.

Tips på att tjäna mer med passiva inkomst appar.

Eftersom dessa små appar tar lite plats och dagens moderna mobiler är ganska kraftfulla så kan man installera flera av dessa passiva inkomst appar och tjäna mer. Några extra hundralappar per månad genom att göra ingenting är inte så illa.

Du har säkert flera vanliga appar som redan samlar in all möjlig information om hur du använder din mobil, utan att betala dig något. Då kan man ju lika gärna installera några till som faktiskt betalar dig riktiga pengar.

Genom att tjäna pengar passivt på detta sätt kan man helt gratis få lite investeringspengar till andra projekt. All tid som krävs för dessa appar är tiden det tar att registrera konto, ladda ner appen och efter ett tag begära utbetalningar.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Bästa Indexfonderna 2022
Bästa Indexfonderna 2022

Indexfonder är kanske den bästa sparformen som finns. Man får en bred spridning av aktier till en låg avgift. För allra de flesta småsparare är förmodligen indexfonder att föredra jämfört med att spara direkt i aktier. I denna artikel går vi igenom de bästa...

Bästa Globalfonderna 2022
Bästa Globalfonderna 2022

En bra och billig globalfond är en viktig del i en fondportfölj. Genom att sprida riskerna globalt kan man minska förlusterna vid en lågkonjunktur och samtidigt öka vinsterna på snabbt stigande marknader vid en högkonjunktur. Det finns många faktorer som påverkar...

23 Fonder med låg avgift 2022
23 Fonder med låg avgift 2022

Att spara i fonder med låg avgift är nästan alltid en bra idé. Fonder med dyrare avgift presterar sällan bättre och övertid kan avgifterna äta upp en stor del av vinsten. Att välja rätt fonder när man bygger en fondportfölj är viktigt eftersom man ofta har en lång...

Kan man köpa och sälja aktier samma dag?
Kan man köpa och sälja aktier samma dag?

Att kunna handla snabbt är väldigt viktigt av flera skäl, för man skall köpa och sälja aktier samma dag vill man inte ha fördröjningar som gör att man köper till högre pris eller säljer med förlust. Självklart kan man köpa och sälja aktier samma dag. Utan snabba köp...

21 bra affärsidéer 2022
21 bra affärsidéer 2022

Här kommer 21 färska affärsidéer för 2022. Skall du starta eget, skaffa en sidoinkomst eller få idéer till utbildning? Då är denna lista kanske något för dig. Lista med 21 affärsidéer för 2022: Virtuell assistent En virtuell assistent sköter varierande administrativa...