Tjäna pengar hemifrån gratis

av | Sep 7, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

tjäna pengar hemifrån gratis

Ja, det är helt möjligt att tjäna pengar hemifrån gratis. Det behövs inga mer startkostnader än en liten dator och en uppkoppling. Lite kreativitet och det är bara att dra igång och testa sig fram.

Blogga och tjäna pengar hemifrån gratis

Du kan starta en gratis blogg på Blogger.com eller Weebly.com och börja posta innehåll. När du har skrivit ett antal bra artiklar och märker att trafiken sakta ökar så kan du börja posta Adsenseannonser och affiliatelänkar. Denna metod kräver lite tålamod och det tar lite tid att få bollen att rulla, men hittar du rätt niche med bra affiliateprogram så kan bara en artikel dra in tusentals kronor.

Om du behöver fräscha upp dina kunskaper inom vissa områden så kan du registrera dig på Udemy.com och sedan gå till Learnviral. Där hittar du massor med gratis onlinekurser som du kan ansluta till ditt Udemykonto.

Fyll i enkäter och tjäna pengar hemifrån gratis

Denna metod ger pengar snabbt men inga stora pengar snabbt tyvärr. Det är fullt möjligt att tjäna 5-10 $ per dag men det tar lite tid och det gäller att man vet det och inte slösar sin tid. Det kan vara bra som en lite sidoinkomst och tjänar du 2$ per dag så blir det 750$ på ett år.

Det finns massor med sajter där man kan tjäna pengar på undersökningar. Toluna, SurveySavvy, YouGov och Lifepoints är några bra exempel. Det finns också andra sajter som betalar ut pengar snabbt till PayPal när man genomfört en enkät.

Testa produkter och och tjäna pengar hemifrån gratis

Är du sugen på att testa produkter och tjäna pengar så finns även den möjligheten. För att bli godkänd som produkttestare så måste man tyvärr vara hyffsat duktig på engelska. Jag känner inte till någon svensk sajt som låter en testa produkter och sedan få betalt i pengar.

De främsta sajterna är UserTesting, TestingTime och Userfeel. Engagerar man sig som produkttestare så kan det bli en väldigt bra sidoinkomst eftersom man kan tjäna upp till 60$ per test. Med ett par test i månaden så får man en bra summa trivselpengar extra.

Skriv artiklar och tjäna pengar hemifrån gratis

Är du duktig på att skriva så kan du få betalt för det. Mängder av textmaterial måste hela tiden produceras för att hålla igång företag och institutioner. Nyhetsmaterial, produkttexter, informationstexter, säljtexter osv uppdateras eller nyproduceras hela tiden.

De flesta gillar inte att skriva, tycker det är jobbigt eller har svårt att formulera sig. Det är här en bra möjlighet dyker upp. Börja i liten skala på Fiverr och när du testat och tränat upp dina kunskaper och fått beställarfeedback så kan du ansöka om att bli frilansskribent på Contentor.se

Recensera hemsidor och appar och tjäna pengar hemifrån gratis

Det är mycket viktigt att ett företags app och hemsida fungerar felfritt och att användarvänligheten är optimerad. Är du en noggrann person som har bra datavana och öga för detaljer så kan en sidokarriär som website tester vara något att titta närmare på.

Bra sajter att starta med är Userlytics.com och Intellizoom.com. Man behöver svara på lite frågor om sig själv för att bli antagen, men det är ingen avancerad process så det är inget att oroa sig för. Man måste behärska engelska för att bli godkänd.

Ta bilder och tjäna pengar hemifrån gratis

Har du en bra mobilkamera eller digitalkamera och lite talang för att ta bilder så finns det chans att tjäna lite extra pengar. Det går inte att ladda upp vilka bilder som helst utan de måsta vara hög upplösning och bra kvalitet. Kolla gärna duktiga hobbyfotografer och jämför för att veta om dina bilder duger.

Alamy och Picfair är bildplattformar där du kan sälja dina bilder. Det är svårt att gissa hur mycket man kan tjäna per bild, men räkna inte med några monsterinkomster. Eftersom det finns så mycket gratisbilder krävs det att man är lite duktigare än genomsnittet för att lyckas.

Hitta mikrojobb och tjäna pengar hemifrån gratis

Att tjäna pengar på mikorjobb är enkelt men det innebär också att man inte tjänar speciellt mycket per jobb. Ett mikrojobb kan betala från några cent till några dollar. Det positiva är att dessa små jobb brukar gå väldigt fort att genomföra och det finns nästan alltid chans att hitta jobb.

Några bra sajter att börja på är Microworkers.com och Mturk.com. Lägger man ner lite tid på att söka och genomföra mikrojobb så kan man tjäna ca $10 i timmen. Det är såklart ingen heltidssyssla men som en liten extra inkomst är det inte fel. Har man dåligt med pengar så kan en hundring extra per dag göra stor skillnad.

Varför skall man slösa sin tid på gratis sajter?

Det är klart, har man större planer och inte tid med att lägga en timme om dagen på enkäter, testa saker eller genomföra småjobb så skall man inte göra det heller. Men letar du bara efter en lite sidosyssla och lite extra pengar så hoppas jag att du kan få lite inspiration av denna lista.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tjäna pengar på att sälja bilder
Tjäna pengar på att sälja bilder

Du har säkert hört det förut men kan man verkligen tjäna pengar på att sälja bilder? Ja, om man använder sig av olika metoder så finns det goda möjligheter att tjäna lite extra pengar. Sälj dina bilder och tjäna extra pengar. Att lägga ut sina bilder till försäljning...

Tjäna pengar på NFTs
Tjäna pengar på NFTs

Att tjäna pengar på NFTs (Non-fungible tokens) är ett ganska nytt fenomen men trots det omsätter denna handel stora belopp. För att börja handla med NFTs behöver man inte vara en digital konstnär eller kryptomiljonär. Det gäller bara att vet hur man skall börja. Börja...

Starta med dropshipping
Starta med dropshipping

Dropshipping är inget nytt men har blivit väldigt populärt de senaste åren. Men hur startar man med dropshipping och hur hittar man produkter att sälja? Det går vi igenom i denna artikel. Så fungerar dropshipping Dropshipping innebär förenklat att ett...

Investera i bostäder och fastigheter
Investera i bostäder och fastigheter

Man behöver inte vara miljonär för att börja Investera i bostäder. Det kan vara en bra post i en investeringsportfölj. Vi kollar in vilka de främsta plattformarna är som passar bäst för oss i Sverige. Så kan man börja investera i bostäder och fastigheter Kameo är en...

Investera i p2p lån
Investera i p2p lån

Att investera i p2p lån har blivit ganska populärt eftersom det ger en stadig inkomst till relativt lagom risker. I Sverige finns det främst 6 stycken bolag som erbjuder någon form för att investera i lån. Vi kollar in vilket som är bäst just nu. De 6 bästa...