Tjäna pengar med Qmee

av | Aug 31, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

Tjäna pengar med Qmee

Qmee erbjuder flera alternativ till att tjäna lite extra pengar. Du kan delta i undersökningar, spela spel eller få betalt för att söka på nätet. Men fungerar verkligen Qmee i Sverige?

Hur kan man tjäna pengar med Qmee?

Du kan ladda ner appen eller välja att använda deras webbläsartillägg. När du gör olika uppgifter i appen eller webbläsaren så får du betalt i riktiga pengar som du sedan kan begära ut till PayPal. De har ingen utbetalningsgräns så du kan casha ut när du vill. Qmee fungerar även i Sverige.

Är du över 16 år så kan du registerara dig. Det krävs ett verifierat PayPal-konto för att få betalt. Qmee fungerar i mobilen, plattan och datorn och du kan använda samma konto till alla enheter. När du avslutat en uppgift sätts pengar in i Piggybanken direkt.

Vilka är Qmee?

Qmee är ett brittiskt företag grundat 2011. Det är ett riktigt bolag med VD och allt. Vissa GPT sajter är ganska anonyma och då kan man undra om man får ut sina pengar. Qmee har bra support och det är lätt att kontakta dom på e-mail eller sociala medier.

Är Qmee värd din tid?

Om du behandlar Qmee som ett harmlöst tidsfördriv så ser jag inga problem. De riktar sig nog mest till studenter och yngre personer som kan byta lite av sin tid mot en gratis kaffe eller öl ibland. Det är självklart bättre att satsa sin tid på sådant som ger mer tillbaka, men då krävs också investeringar. Qmee är helt gratis.

Hur mycket kan man tjäna med Qmee?

Räkna inte med mer än ca $0.5 per dag och lägg inte ner mer tid än 30 minuter. Du kan självklart tjäna mer om du lägger ner mer tid men en timme för $1 känns för lite. Qmee skickar ut en daglig miniundersökning och ifall du har gjort många undersökningar 5 dagar i rad så tjänar du 10% mer.

För att komma upp i någorlunda summor så måste man vara aktiv på flera liknanden ställen som Qmee. Du kommer dock aldrig att tjäna en heltidslön på att göra uppgifter på sådana här sajter.

Alternativ till Qmee:

Toluna

Toluna är ett välkänt marknadsundersökningsföretag med kontor i 24 länder. Du kan tjäna PayPal pengar eller presentkort när du genomför enkäter. Minsta utbetalning till PayPal är 150 kr (65 000 poäng) och till presentkort 50 kr (20 000 poäng).

Survey Savvy

Survey Savvy är ett globalt marknadsundersökningsföretag från USA. Du kan tjäna ca $1-$3 per enkät och du kan begära utbetalning till check när du når $1. Tyvärr ingen PayPal och att få en check på $1 är meningslöst så vänta till du når i alla fall $25.

Survey Club

Survey Club har 16 miljoner användare världen över. De har inget poängsystem utan du tjänar cash efter varje genomförd enkät. Du kan räkne med ca $1-$2 per enkät och de betalar ut till PayPal när du når $20 på ditt konto.

LifePoints

LifePoints är en sammanslagning av Lightspeed och Mysurvey 2019 . De har ca 5 miljoner användare globalt. Du får poäng efter varje genomförd poäng som du kan konvertera till PayPal, presentkort eller välgörenhet. Utbetalningsgränsen till PayPal är $5.

Hur mång enkäter kan man räkna med?

Vi i Sverige kan inte mäta oss med stora ekonomier som USA eller UK och vi får därför mindre utskick. Men det kommer e-mail med marknadsundersökningar ganska ofta så att nå en utbetalningsgräns behöver inte ta jättelång tid.

Ibland så krävs det mindre poäng för att få ut ett presentkort än att få ut pengar till PayPal. Kolla det om du ändå skall handla något för att inte missa ett spartillfälle. Att delta i marknadsundersökningar på nätet kan faktiskt var en inkörsport till att bli en internetentreprenör.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Bästa Indexfonderna 2022
Bästa Indexfonderna 2022

Indexfonder är kanske den bästa sparformen som finns. Man får en bred spridning av aktier till en låg avgift. För allra de flesta småsparare är förmodligen indexfonder att föredra jämfört med att spara direkt i aktier. I denna artikel går vi igenom de bästa...

Bästa Globalfonderna 2022
Bästa Globalfonderna 2022

En bra och billig globalfond är en viktig del i en fondportfölj. Genom att sprida riskerna globalt kan man minska förlusterna vid en lågkonjunktur och samtidigt öka vinsterna på snabbt stigande marknader vid en högkonjunktur. Det finns många faktorer som påverkar...

23 Fonder med låg avgift 2022
23 Fonder med låg avgift 2022

Att spara i fonder med låg avgift är nästan alltid en bra idé. Fonder med dyrare avgift presterar sällan bättre och övertid kan avgifterna äta upp en stor del av vinsten. Att välja rätt fonder när man bygger en fondportfölj är viktigt eftersom man ofta har en lång...

Kan man köpa och sälja aktier samma dag?
Kan man köpa och sälja aktier samma dag?

Att kunna handla snabbt är väldigt viktigt av flera skäl, för man skall köpa och sälja aktier samma dag vill man inte ha fördröjningar som gör att man köper till högre pris eller säljer med förlust. Självklart kan man köpa och sälja aktier samma dag. Utan snabba köp...

21 bra affärsidéer 2022
21 bra affärsidéer 2022

Här kommer 21 färska affärsidéer för 2022. Skall du starta eget, skaffa en sidoinkomst eller få idéer till utbildning? Då är denna lista kanske något för dig. Lista med 21 affärsidéer för 2022: Virtuell assistent En virtuell assistent sköter varierande administrativa...