Tjäna pengar på att testa hemsidor

av | Sep 9, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

Tjäna pengar på att testa hemsidor

Ja, det är fullt möjligt att tjäna pengar på att testa hemsidor. Allt som krävs är en dator, telefon och mikrofon. Processen att bli godkänd tar inte lång stund och sedan kan du börja tjäna pengar.

Sajt där man kan tjäna pengar på att testa hemsidor

Validately

Validately

Validately är ett företag baserat i New York med kontor i Spanien och England. De är specialiserade på att hjälpa företag att bli mer användarvänliga och att allt fungerar som det är tänkt. Validately är ett dotterbolag till Userzoom.

Många stora företag som Google, Microsoft och Amazon använder sig av Validately’s panel. De behöver hjälp med att veta vad vanliga människor tycker om deras produkter och sajter för att de ska kunna förbättra dom och utveckla nya bättre saker.

Hur startar man ett konto hos Validately?

Först klickar man på registreringslänken och blir direkt skickad till att besvara några frågor om vad du har för telefon och dator samt några frågor om dig själv. Det är inga svårigheter och följer du bara anvisningarna är det inga problem alls.

När man är klar skall man se till att mikrofonen är inkopplad och att man laddat ner Validately Unmoderated Testing tillägget till Chrome. Man kan bara använda Chrome för att genomföra tester. Du blir anvisad hela vägen så det är inga svårigheter.

När du har fyllt i e-mail adress, PayPal e-mail och lösenord är det dags att göra ett första litet antagningstest. Följ bara anvisningarna och tala tydligt och gör alla moment så kommer det inte vara några svårigheter att bli godkänd.

När får man testa hemsidor?

Dom kommer att skicka ett e-mail när de har ett test som passar dig. Det är den enda vägen som du kan få ett test. Validately’s hemsida är väldigt enkel och där finns ingen information om tester. Eftersom vi bor i Sverige kan det ta lite tid innan första riktiga testet dimper ner i inkorgen.

När man får ett e-mail måste man agera snabbt. Det finns bara ett bestämt antal deltagare per test och är man sen kan testet redan vara fulltecknat. De skickar e-mail när som helst så jobbar man när e-mail kommer så kan det vara svårt genomföra just det testet.

Hur gör man för att genomföra ett test?

Se till att din teknik fungerar och att du sitter i ett tyst rum. Läs sedan högt vilken information du läser, vad du gör och beskriv vad du söker efter osv. Följ alla anvisningarna, det är allt. Ett test tar ca 15 min – 1 tim.

Det är viktigt att man kan uttrycka sig och läsa på engelska. Man behöver inte alls vara någon naturbegåvning men man måste förstå instruktioner och veta vad man skall göra. Det svåra är att prata men det kommer man över ganska snabbt.

Hur mycket pengar kan man tjäna på Validately?

Man tjänar för det mesta 5 -10$ för ett 10 -15 minuter test. Man kan räkna med ca 0.5$ per testminut som minimum. Om man har tur kan man få test på 1 timme som betalar 80$ men sådana e-mail kommer inte varje vecka.

Att testa hemsidor är ganska kul men ingen stadig inkomst. Jämför man med enkäter så tjänar man mer på detta. Att fylla i enkäter betalar sällan 10$ per 15 minuter men att testa hemsidor är det en vanlig nivå. Tyvärr finns det inte lika många chanser till hemsidetester som det finns enkäter.

Man kan inte förvänta sig några stora månadsinkomster och det är sällan man kan komma över 50$. Det kan vara smart att komplettera Validately med produkt och hemsidor tester från UserTesting och TestingTme.

Varför skall man testa hemsidor på Validately?

Det är ett ganska enkelt sätt att tjäna lite extra pengar. Genom att prata och interagera lite grann blir man mer van med att samtala på engelska samtidigt som lär sig hur tester fungerar. Vill man avancera ytterliga så kan man bli en så kallad Software Tester, men då behövs lite djupare kunskaper.

Med flera små inkomstströmmar kan man allt tjäna en del och det skadar inte att lägga till denna metod på sin tjäna pengar lista. När du genomfört några tester så kan du kalla dig för website tester vilket säkert får någon att höja på ögonbrynen. Som sagt det är ett simpel tjäna pengar tips.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Bästa Indexfonderna 2022
Bästa Indexfonderna 2022

Indexfonder är kanske den bästa sparformen som finns. Man får en bred spridning av aktier till en låg avgift. För allra de flesta småsparare är förmodligen indexfonder att föredra jämfört med att spara direkt i aktier. I denna artikel går vi igenom de bästa...

Bästa Globalfonderna 2022
Bästa Globalfonderna 2022

En bra och billig globalfond är en viktig del i en fondportfölj. Genom att sprida riskerna globalt kan man minska förlusterna vid en lågkonjunktur och samtidigt öka vinsterna på snabbt stigande marknader vid en högkonjunktur. Det finns många faktorer som påverkar...

23 Fonder med låg avgift 2022
23 Fonder med låg avgift 2022

Att spara i fonder med låg avgift är nästan alltid en bra idé. Fonder med dyrare avgift presterar sällan bättre och övertid kan avgifterna äta upp en stor del av vinsten. Att välja rätt fonder när man bygger en fondportfölj är viktigt eftersom man ofta har en lång...

Kan man köpa och sälja aktier samma dag?
Kan man köpa och sälja aktier samma dag?

Att kunna handla snabbt är väldigt viktigt av flera skäl, för man skall köpa och sälja aktier samma dag vill man inte ha fördröjningar som gör att man köper till högre pris eller säljer med förlust. Självklart kan man köpa och sälja aktier samma dag. Utan snabba köp...

21 bra affärsidéer 2022
21 bra affärsidéer 2022

Här kommer 21 färska affärsidéer för 2022. Skall du starta eget, skaffa en sidoinkomst eller få idéer till utbildning? Då är denna lista kanske något för dig. Lista med 21 affärsidéer för 2022: Virtuell assistent En virtuell assistent sköter varierande administrativa...