Kan man tjäna pengar på enkäter?

av | Uppdaterad Sep 14, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

tjäna pengar på enkäter

Det går absolut att tjäna pengar på enkäter. Det är inte svårt men räkna inte med några stora inkomster. Att fylla i enkäter är en källa till lite extra pengar och inget annat.

Så varför tjäna pengar på enkäter?

Har du bättre saker för dig så tycker jag att du inte skall använda din tid till att fylla i enkäter. Men kan du tänka dig att lägga 15 -30 minuter av din tid några dagar i veckan så kan det bli några hundringar extra varje månad.

Självklart finns det enkätjägare som kanske drar in några tusenlappar varje månad men det har de flesta av oss inte tid med. Låt dig därför inte luras av personer som hävdar att det går att tjäna mycket pengar på enkäter, för det går det inte.

Är det inte meningslöst att fylla i enkäter?

Nej, man får ju betalt. Det är mer meningslöst att kolla på TV såklart. Tänk på att du kan fylla i enkäter och låta det du tjänar kanske betala för Spotify eller Netflix varje månad. Att låta extra pengar betala lite vardagslyx är aldrig fel.

Är man bara lite aktiv när man söker efter enkäter så finns det alltid några tillgängliga varje dag. Man måste inte hålla sig till bara svenska undersökningssajter utan det finns många internationella sajter där kan hitta  passande enkäter att fylla i.

Hur får man betalt när man fyller i enkäter?

På de flesta sajter kan du välja mellan flera olika alternativ. PayPal är det vanligaste men du kan även tjäna presentkort på en massa olika ställen. Det finns allt från Zalando till Steam osv. Jag föredrar så klart PayPal eftersom det går snabbt och man kan lätt flytta över pengar till ett bankkonto.

Hamnar du på sajt som du tycker verkar lite fishy så lägg ingen tid på där. Det finns många scamsajter som antingen tröttar ut användarna eller bara stänger ner och försvinner spårlöst. Det är ju tråkigt att lägga ner massa tid för ingenting.

Fyll i enkäter och få PayPal pengar snabbt

Man behöver inte låta pengar eller poäng ligga kvar på surveykontot utan det finns sajter som betalar ut samma dag till PayPal. Det är såklart småslantar men det är ju bättre att ha pengarna på PayPalkontot än någon annanstans.

ysense

Ysense har en utbetalningsgräns till PayPal på 3$. Oftast så får man pengarna samma dag. Det är möjligt att tjäna 3$ per dag men 1$ är mer rimligt. De är en global plattform så det finns goda chanser att hitta enkäter och andra sätt att tjäna lite extra pengar.

instagc

Instagc har snabba utbetalningar till PayPal så fort man når 1$. Man kan även välja bland en massa presentkort om man tycker om det. Räkna inte med många enkäter per dag men man bör komma upp i ca $2 om man engagerar sig.

freecash

Freecash har en utbetalningsgräns på 5$ vilket tar 2-3 dagar att uppnå vanligtvis. Man får utbetalt till sitt PayPalkonto oftast samma dag. Lägger man ner lite extra tid så kan man tjäna 5$ per dag eftersom Freecash har många uppgifter som man kan tjäna pengar på. Bra sajt för svenskar.

surveytime

Surveytime betalar oftast ut omedelbart till PayPal när man har genomfört en enkät. Man har aldrig några poäng eller pengar som ligger på surveykontot utan det alltid utbetalningar direkt. 30 -40 minuter på Surveytime ger vanligtvis 2$. Bra sajt för svenskar.

Hur mycket kan man räkna med att tjäna på enkäter?

Personligen ser jag det hela som en liten sidokälla där jag kan lägga en halvtimme då och då. Det blir kanske mellan 25$ -35$ per månad. Man skall inte räkna med mer om man inte lägger ner mer tid. Ha rimliga förväntningar eftersom tjäna pengar på undersökningar inte är ett jobb man kan leva på.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tjäna pengar på att sälja bilder
Tjäna pengar på att sälja bilder

Du har säkert hört det förut men kan man verkligen tjäna pengar på att sälja bilder? Ja, om man använder sig av olika metoder så finns det goda möjligheter att tjäna lite extra pengar. Sälj dina bilder och tjäna extra pengar. Att lägga ut sina bilder till försäljning...

Tjäna pengar på NFTs
Tjäna pengar på NFTs

Att tjäna pengar på NFTs (Non-fungible tokens) är ett ganska nytt fenomen men trots det omsätter denna handel stora belopp. För att börja handla med NFTs behöver man inte vara en digital konstnär eller kryptomiljonär. Det gäller bara att vet hur man skall börja. Börja...

Starta med dropshipping
Starta med dropshipping

Dropshipping är inget nytt men har blivit väldigt populärt de senaste åren. Men hur startar man med dropshipping och hur hittar man produkter att sälja? Det går vi igenom i denna artikel. Så fungerar dropshipping Dropshipping innebär förenklat att ett...

Investera i bostäder och fastigheter
Investera i bostäder och fastigheter

Man behöver inte vara miljonär för att börja Investera i bostäder. Det kan vara en bra post i en investeringsportfölj. Vi kollar in vilka de främsta plattformarna är som passar bäst för oss i Sverige. Så kan man börja investera i bostäder och fastigheter Kameo är en...

Investera i p2p lån
Investera i p2p lån

Att investera i p2p lån har blivit ganska populärt eftersom det ger en stadig inkomst till relativt lagom risker. I Sverige finns det främst 6 stycken bolag som erbjuder någon form för att investera i lån. Vi kollar in vilket som är bäst just nu. De 6 bästa...