5 tjäna pengar snabbt tips

av | Uppdaterad Sep 20, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

Tjäna pengar snabbt

Att tjäna pengar snabbt kräver lite förkunskaper och det handlar oftast inte om enorma summor man kan dra in. Eftersom det tar tid att skapa stora pengar så lämpar sig snabbinkomster mer för småinkomster från diverse sidor på nätet.

Bland inte ihop snabba pengar med spel och gambling, för det är förenat med en jätterisk. Det kan lika gärna bli så att du förlorar pengar snabbt om du väljer den vägen.

Det finns många listor på nätet med snabba pengar tips, men oftast tas rent trams upp som Airbnb, Uber och barnvakt mm. Det är inga snabba pengar om man måste vänta en månad för att få en utbetalning och måste göra en massa förberedelser som tar tid.

Så här kan du tjäna pengar snabbt på nätet:

Tjäna pengar inom en vecka

Ja, det är faktiskt möjligt om man inte har för stora förväntningar på jätteinkomster. Det finns vissa saker som man behöver lära sig, men när man gjort det så är det bara att sätta igång.

Tjäna pengar en vecka

Sälj din service på forum

Det finns massor av marknadsföringsforum där man kan sälja sin service. Är du duktig på att skapa logos, skriva texter eller sälja länkar så finns det möjligheter att tjäna pengar snabbt. Man skall dock vara duktig på engelska eftersom de mesta av kunderna finns i utlandet.

Det kan finnas en säljtrådsavgift för att starta upp en service på ett forum, men den är oftast låg och sällan över $ 20. Det bästa med att sälja på ett marknadsföringsforum är att man får pengarna insatta direkt till sitt PayPal eller Payoneer konto innan man levererar sin tjänst. Så fort någon köper så sitter pengarna på kontot.

Transkribera ljud och video till text

TranscribeMe är en plattform där man kan tjäna pengar på att transkribera eller översätta audiofiler eller videos till text. Det kräver att man kan förstå och skriva på engelska ungefär lika bra som man kan skriva på svenska. Kan man spanska eller tyska så finns det också chans att tjäna pengar som översättare.

Det kan vara lite besvärligt att bli godkänd eftersom man måste göra ett test för att bli accepterad. När man tagit sig igenom alla steg i registreringsprocessen så kan man börja tjäna pengar snabbt. Hur snabbt beror på hur snabb du är på att skriva ner tal till text. Man tjänar ca $ 15 per audiotimme och när man har $ 20 på sitt konto så kan man begära utbetalning till PayPal en gång per vecka.

Tjäna pengar inom en månad

Tjäna pengar en måndad

Skapa smågig på Fiverr

Fiverr kan liknas vid en Amazon för Gigs och småjobb. Det går att tjäna ganska mycket pengar på Fiverr om man lyckas med ett Gig, men man måste göra en research i förväg. Är man en nybörjare så kan det ju ta ett tag innan man tjänar något men kommer man på en smart idé så kan det gå väldigt snabbt även om man har ett nystartat Gig.

Det tar ungefär 2 veckor att få en utbetalning från Fiverr efter att en order är levererad. Är man en ” Top Rated Seller” så tar det en vecka. Du kan välja att få utbetalningen till PayPal eller till din bank. Det finns andra Gig-plattformar men Fiverr är störst.

Skriv blogginlägg och artiklar åt andra

iWriter är en plattform för frilans-skribenter. Kan du skriva snabbt och bra på engelska så kan du tjäna en liten slant. I början så är nivån per ord låg men får du bra recensioner så kan man tjäna upp till ca $ 8 för en 500 ord artikel. Inte så mycket som sagt, men man får iallafall ganska snabba utbetalningar. En gång per vecka eller varannan vecka till PayPal.

Det bästa med iWriter är att man kan komma igång direkt utan att behöva gå igenom någon utvärderingsprocess eller skriva exempel texter. Vill man tjäna mer pengar så finns det andra alternativ men då ställs det ofta ganska hårda krav på hög kvalitet.

Test Webbsidor och tjäna pengar snabbt

Har du en mikrofon till din dator så kan du börja tjäna pengar på nätet som en webbsidetestare. Det gäller att kunna uttrycka sig verbalt på engelska, och klarar man av det så finns det möjligheter att tjäna lite extrapengar. Det är inte så svårt som det verkar men det kan ta ett tag att bli bekväm med att höra sin egen röst.

Usertesting är en plattform där man kan tjäna upp till $ 60 per test, men för det mesta så tjänar man $ 10 per test som tar ca 20 minuter. När man har genomfört ett test så tar det ungefär 7 dagar innan det betalas ut till PayPal. Att bli en van och duktig testare kan innebära mer uppdrag vilket ger mer pengar.

Tjäna pengar som affiliate

Tjäna pengar snabbt som affiliate

Att tjäna pengar som affiliate är väldigt populärt men samtidigt råder det en hård konkurrens. Det är egentligen inget snabbt sätt att tjäna pengar, men det finns sätt att komma igång snabbt och få en utbetalning inom en inte allt för avlägsen framtid.

Har du en blogg, Youtube kanal eller följare på sociala medier, som Instagram eller Facebook så har du ett försprång. Det går att försörja sig som affiliate men det krävs hårt jobb. Har man ingen tid över till att skapa innehåll så får man helt enkelt köpa innehåll och annonser.

Det finns massor av sätt att köpa trafik på till en affiliate länk. Men jag skulle nog först och främst satsa på internationella affiliate program eftersom Sverige är ganska litet i sammanhanget. Adwords och Facebook annonser är populära kanaler man kan använda för att köpa trafik, men det finns också andra varianter så som Native Ads.

Några affiliate program som betalar ut varje vecka är Peerfly och Mobidea. Det finns massor med andra affiliate program men behöver man pengar snabbt så är det bäst att satsa på de som betalar ut snabbast.

Tänk på detta om du behöver snabba pengar

Försök att ha is i magen och satsa inte dina sista slantar på högriskprojekt. Man får utgå ifrån att det är omöjligt att tjäna stora pengar på väldigt kort tid. Lite extrapengar går så klart att tjäna om du verkligen satsar och tar tag i saken. Men det krävs att du är fokuserad även om det kan vara en svår och tuff period i livet.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Bästa Indexfonderna 2022
Bästa Indexfonderna 2022

Indexfonder är kanske den bästa sparformen som finns. Man får en bred spridning av aktier till en låg avgift. För allra de flesta småsparare är förmodligen indexfonder att föredra jämfört med att spara direkt i aktier. I denna artikel går vi igenom de bästa...

Bästa Globalfonderna 2022
Bästa Globalfonderna 2022

En bra och billig globalfond är en viktig del i en fondportfölj. Genom att sprida riskerna globalt kan man minska förlusterna vid en lågkonjunktur och samtidigt öka vinsterna på snabbt stigande marknader vid en högkonjunktur. Det finns många faktorer som påverkar...

23 Fonder med låg avgift 2022
23 Fonder med låg avgift 2022

Att spara i fonder med låg avgift är nästan alltid en bra idé. Fonder med dyrare avgift presterar sällan bättre och övertid kan avgifterna äta upp en stor del av vinsten. Att välja rätt fonder när man bygger en fondportfölj är viktigt eftersom man ofta har en lång...

Kan man köpa och sälja aktier samma dag?
Kan man köpa och sälja aktier samma dag?

Att kunna handla snabbt är väldigt viktigt av flera skäl, för man skall köpa och sälja aktier samma dag vill man inte ha fördröjningar som gör att man köper till högre pris eller säljer med förlust. Självklart kan man köpa och sälja aktier samma dag. Utan snabba köp...

21 bra affärsidéer 2022
21 bra affärsidéer 2022

Här kommer 21 färska affärsidéer för 2022. Skall du starta eget, skaffa en sidoinkomst eller få idéer till utbildning? Då är denna lista kanske något för dig. Lista med 21 affärsidéer för 2022: Virtuell assistent En virtuell assistent sköter varierande administrativa...