Tjäna pengar på att spela gratis spel

av | Aug 31, 2021 | Tjäna pengar | 0 Kommentarer

Tjäna pengar på att spela gratis spel

Ja, du kan faktiskt tjäna pengar på att spela gratis spel. Det finns flera appar som betalar ut pengar och presentkort när du spelar eller gör marknadsundersökningar. Inga jätteinkomster men ett kul sätt att tjäna lite extra cash.

Bästa apparna som betalar dig för att spela spel gratis

Swagbucks

swagbucks

Swagbucks har över 15 miljoner användare globalt och är en av de största apparna där man kan tjäna pengar, presentkort och få rabatter. Förutom gratis spels så finns det massor av andra kategorier där man kan tjäna pengar. Du kan kolla på videor, söka på nätet och fylla i undersökningar osv.

De har faktiskt ingen utbetalningsgräns så du kan begära en utbetalning när du vill men de flesta utbetalningsnivåer startar vid $5. 1 Swagbuck motsvarar 1 cent och för oss här i Sverige är det bästa att få utbetalt till PayPal istället för tex ett Amazon presentkort.

Mistplay

Mistplay

Mistplay är den bästa appen för enbart spel. De har massor av gratis mobilspel där man kan tjäna poäng som man sedan kan konvertera till Visa prepaid cards eller Steam credits. Man kan också vinna priser i deras veckodragning.

Man kan även spela med kompisar och hitta nya motståndare vilket kan vara kul. Räkna inte med några stora inkomster men det är helt möjligt att casha ut en eller två $5 kort i månaden. Tyvärr betalar Mistplay inte ut till PayPal än.

Inboxdollars

Inboxdollars

Inboxdollars har flera gratis spel där man kan tjäna pengar. Man kan även tjäna pengar på att läsa e-mail, kolla videor och delta i onlineundersökningar. Man kan också vinna Sweepstakes biljetter när man gör vissa aktiviteter som man sedan kan satsa för att vinna mer biljetter.

Tyvärr är utbetalningsgränsen $30, vilket är relativt högt. Man får utbetalt till PayPal eller valfritt presentkort. För att tjäna ihop $30 på en månad får man vara ganska aktiv och det är det kanske inte värt. Man får en $5 bonus när man registrerar sig.

Mypoints

mypoints

Mypoints är en lite mindre sida men har varit online sedan 1996. Här kan du göra precis samma sak som på de övriga sajterna på listan. Det bästa med Mypoints är deras registreringsbonus på $10 som utfaller när man tjänat sina första $20, och det sämsta är att de poäng man tjänar in kan försvinna om är inaktiv ett tag.

Deras utbetalningsgräns är $25 till PayPal, Visa prepaid eller valfritt presentkort. Det kommer ta lite tid att tjäna ihop till en utbetalning men är man bara aktiv och inte glömmer bort att använda appen på några månader så finns möjligheten.

Coin Pop App

Coin Pop App

Coin Pop App erbjuder enbart gratis spel. Det är väldigt enkelt att tjäna lite pengar med denna app. Du laddar ner appen, väljer vilket spel du vill starta med och efter ett tag har du tjänat in poäng för en utbetalning.

Du kan begära en utbetalning till PayPal när du når 50¢. 4,994 coins är det samma som 50¢. När du registrera dig så får du 4444 coins vilket betyder att du kan göra din första utbetalning snabbt. Man blir inte rik av att spela gratis spel här men det kan vara ett kul tidsfördriv.

Bananatic

Bananatic

Bananatic är en spelapp där man kan tjäna poäng på att spela gratis spel och sedan skriva recenssioner om spelen. Du får poäng för att uppnå vissa nivåer i spel, ladda ner spel och testa spel.

Tyvärr saknas PayPal som alternativ utan man får betalt till Paysafecard eller olika presentkort, digitala nycklar, spel osv. Zalando finns faktiskt som presentkort så man kan tjäna ihop gratis kläder.

Play And Win

play and win

Play And Win är en app där man kan vinna cash priser genom att svara på frågor inom flera olika kategorier som Historia, Geografi, Sport, Teknik osv. Du kan spela ett nytt spel varje timme och varje spel innehåller ungefär 50 frågor.

Gillar du frågesport så kan denna app vara ganska kul men annars så är det kanske inget att satsa på. Gränsen för utbetalning är $100 så det krävs mycket tid får att nå dit. Verkar som de satsar på att trötta ut användare för att slippa betala med sådan hög gräns.

Big Time Cash

big time cash

Big Time Cash har ungefär 600 gratis spel tillgängliga men namnet borde bytas till Small Time Cash. Här kan man inte tjäna big time utan man kan tjäna gratis biljetter som man sedan kan satsa i deras lotteri. Man kan också tjäna biljetter på att ladda ner spel och testa dem.

När du når $10 kan du begära en utbetalning till Paypal. 10 000 biljetter är det samma som 10¢ så det kommer ta väldigt lång tid att nå den gränsen. Det är nog en bättre idé att testa andra sajter istället.

Hur mycket kan man tjäna på att spela gratis spel?

Satsa på max 3 appar och testa dem. Slösa inte bort för mycket tid bara för att tjäna småslantar. Är man någorlunda aktiv så kan det kanske bli mellan $10 – $25 i månaden. Inga stora summor men spelar du redan mobilspel så kan du lika gärna spela och få betalt.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tjäna pengar på NFTs
Tjäna pengar på NFTs

Att tjäna pengar på NFTs (Non-fungible tokens) är ett ganska nytt fenomen men trots det omsätter denna handel stora belopp. För att börja handla med NFTs behöver man inte vara en digital konstnär eller kryptomiljonär. Det gäller bara att vet hur man skall börja. Börja...

Starta med dropshipping
Starta med dropshipping

Dropshipping är inget nytt men har blivit väldigt populärt de senaste åren. Men hur startar man med dropshipping och hur hittar man produkter att sälja? Det går vi igenom i denna artikel. Så fungerar dropshipping Dropshipping innebär förenklat att ett...

Investera i bostäder och fastigheter
Investera i bostäder och fastigheter

Man behöver inte vara miljonär för att börja Investera i bostäder. Det kan vara en bra post i en investeringsportfölj. Vi kollar in vilka de främsta plattformarna är som passar bäst för oss i Sverige. Så kan man börja investera i bostäder och fastigheter Kameo är en...

Investera i p2p lån
Investera i p2p lån

Att investera i p2p lån har blivit ganska populärt eftersom det ger en stadig inkomst till relativt lagom risker. I Sverige finns det främst 6 stycken bolag som erbjuder någon form för att investera i lån. Vi kollar in vilket som är bäst just nu. De 6 bästa...

Börja med Affiliatemarknadsföring
Börja med Affiliatemarknadsföring

Affiliatemarknadsföring är ett vanligt sätt att tjäna pengar på en onlineverksamhet. Det är ganska enkelt att starta men det är långt ifrån enkelt att börja tjäna pengar. Men det finns vissa saker man kan göra för att få bättre förutsättningar. Så lyckas man med...